Login/Registracija

Viktoriju Lučić porede sa Cecom, a njen izbor je drugačiji: „NJOJ SAM SLIČNIJA“ (VIDEO)

Od kada se pojavila u najpopularnijem muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ Viktorija Lučić privlači veliku pažnju, ne samo izgledom i energijom već i izborom pesama. Tako je ove subote Cecina pulenka uspela da iznenadi čak i Sašu Popovića kada je zapevala numeru Jelene Karleuše.

-Kolege su mi na tonskoj probi rekle da će se to sigurno komentarisati, mada ja mislim da nema nikakve veze što pevam Karleušinu pesmu, a u timu sam kod Cece. I kod Karleuše su se pevale Cecine pesme, skoro svi su pevali. Ja pevam ono što mi leži, što ću da iznesem kako treba- objasnila je Viktorija, a potom otkrila da li je sličnija svojoj mentorki ili Jeleni.

-Ne mogu da se odlučim, približnija sam Ceci jer imam taj pesak u glasu i dosta me upoređuju sa njom, a mogu da pevam i Karleušine pesme, mada mislim da sam bliža Ceci. Po temperamerntu sam svakako bliža Karleuši, iskreno (smeh) Ceca ima neverovatnu energiju i pre svega je dobar čovek, poklopile smo se ali s obzirom da sam ja rak-škorpija, diže me, sve bih odmah i sad i tu sam kao JK- rekla je za Grand.

Iako se Viktorijina i Cecina saradnja pokazala kao pun pogodak s obzirom da je osvojila svih šest glasova stručnog žirija, takmičarka je za Grand priznala koga bi odabrala za mentora da nije Svetlanu Ražnatović.

-Iskreno, imala sam svoj cilj koga ću, Ceca definitivno, a da mi ona nije dala glas izbor bi mi bila Marija ili Đorđe David- otkrila je takmičarka i jednim priznanjem iznenadila mnoge.

Iako su mnogi očekivali da joj je muzički uzor upravo njena mentorka, Viktorija je otkrila da se radi o drugom članu žirija, a o kome je reč saznajte klikom na video ispod.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović