Brat i sestra izazvali Bosanca u „Zvezdama Granda“, pa dobili neočekivan odgovor: „Nismo ga ni primetili na sceni“ (VIDEO)

IMG 4098

Iz kruga u krug Nejra i Eki Prošić oduševljavaju publiku ali i stručni žiri svojim performansima, a tako je bilo i ove subote kada su svoj scenski nastup začinili nesvakidašnjim stajlinzima.

Brat i sestra pojavili su se ni manje ni više nego u majicama sa likom mentora svog protivkandidata, a sada su ekskluzivno za Grand otkrili šta je bio cilj njihovog performansa.

-Zbog pesme smo tu uradili jer je naziv druge numere koju smo pevali „Sviraj nešto narodno“, a to je naravno asocijacija na Bosanca definitivno. On uvek svira nešto narodno, a i drago nam je da je sedeo do naše mentorke Marije i nije glasao, da ne bi ispalo da se mi nešto ulizujemo. Sve u svemu ispalo je super!- objasnili su Nejra i Eki.

fjfkfnf

Ovim potezom Nejra i Eki uspeli su da postignu ono što mnogima teško polazi za rukom, da dignu Bosanca na noge i izmame mu osmeh na licu.

-Nismo očekivali takvu Bosančevu reakciju, ali nam je jako drago. Da budem iskren ja sam tek pred kraj video da je on na sceni, u jednom momentu sam se okrenuo i video Bosanca (smeh)- objasnio je Eki za Grand.

IMG 4120

Iako su oni tvorci ove lude ideje, mentorka Marija Šerifović bila je oduševljena njihovim predlogom i dala im vetar u leđa da naprave šou na Grandovoj sceni.

-Dopala joj se ideja, ali mislim da uspemo da je iznenadimo svaki put našim idejama. Svaki put je zadovoljna sa onim što predstavimo i zaista se trudimo da ispunimo njena očekivanja- rekla je Nejra.

Malo ko zna da brat i sestra žive u različitim državama te im nije ni malo lako da pripreme zajedno sve što su osmislili.

Kako izgledaju njihove pripreme iza scene „Zvezda Granda“ saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović/ A. Dačić