„Vreme je za promene u žiriju“, Viki svojim načinom glasanja izludela Popovića: „To je glupost“

ipiccy image 8 4

Bosančev kandidat Robert Tadić večeras je odmerio snage sa Marijinim takmičarom Hamzom Gušićem u pravom narodnjačkom duelu.

Robert se predstavio numerama „Plačite oči moje“ i „Ako me voliš“. dok je Hamza pevao „Isplači se“ i „Samo ona može u život da me vrati“, a žiri je presudio 6:5 u korist Gušića.

0A0A6527

Prva je reč dobila Ana Bekuta koja je uživala u interpretacijama, međutim imala je i jednu zamerku za Marijinog kandidata.

Roberte meni se to dopalo. Prijalo je to mom uhu, čak u momentima više nego Hamza. Ne znam zašto Hamza ta prva pesma mi je bila previše dranje i vika. Druga pesma kod obojice je bila bolja– rekla je Bekuta.

Roberte ja sam ti dala glas zbog prve pesme, u drugoj si bio nestabilan, ali dobro. Što se Hamze tiče da, delovalo je malo agresivno, ali to se tako peva i tebi bi dala blagu prednost kao što je na kraju i ispalo– dala je svoj sud Snežana.

0A0A6336

Mili je pohvalio Hamzu kako mu je simpatičan i kako je oduvao prvu pesmu, dok je Roberta posavetovao da „zajaše“ Bosanca i popravi greške koje je imao.

Ceci su se dopala oba kandidata, a Đole je istakao kako mu se Hamzina boja glasa više sviđa zbog čega mu je dao prednost.

Roberte dala sam ti glas, ali smatram da si u prethodnom krugu bio bolji. Čujem da ti možeš, ali nije blo baš najidelanije. Hamza, ti si bio moj kandidat i volim da svojim kandidatima dam podršku, nikada nisam imala loše kandidate. On nema šanse da ne peva dobro- počela je Viki, kada je Saša prekinuo i rekao kako je nema smisla da uvek daje glas svojim bivšim kandidatima.

0A0A6554

Pričaš nepovezano. Nemoj da pričaš gluposti, sve što si rekla je jedna velika glupost– ubacila se Marija.

Glupost je Violeta kada kažeš da ćeš svima koji su bili kod tebe daš glas. Ako peva dobro daj, ako ne nemoj– poentirao je Popović što je još jače uzdrmalo Miljkovićevu koja nije htela da osdustane od svog mišljenja.

Vidim ja da je vreme za promenu. Neke promene bi trebale da se dešavaju u žiriju– kazao je Popović.

IMG 8507

Na kraju, svoj sud su dali i mentori.

Po ovom komentarisanju ili imate 5:5 ili 6:6 ali ajde. Nisi bio na nivou, ubiše te tezge šta da ti radim, Ti Beč držiš u malom džepu, prema tome dobri ste bili– istakao je Boske.

Hamza, sve što smo se dogovorili sve si uradio. Da nisi bio intonaciji ja nisam čula, ali ajde videćemo. Jako dobro pojavljivanje, pevač iz stomaka možeš da oduvaš koga hoćeš i bolji si bio nego u prethodnom krugu– zaključila je Šerifovićeva.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić