Login/Registracija

Viki SPREMNA NA SVE ZA SVOJE KANDIDATE: „Sve što imam volim da delim“

Iza sebe ima uspešnu karijeru i veliki broj hitova, ali Viki Miljković slava nikada nije udarila u glavu, već je uprkos velikom pevačkom uspehu ostala čvrsto na zemlji.

Izuzetno je posvećena i svojoj mentorskoj ulozi u „Zvezdama Granda“, i trudi se da svojim kandidatima bude od pomoći ne samo kada je pevanje u pitanju već i građenje njihovih ličnosti.

– Svako ko mene malo više poznaje zna da sam normalna osoba. Ono što ja imam, ja volim da podelim sa ljudima. Nikada mi niko u kuću nije ušao da nije bio poslužen, niko gladan nije izašao. Mnoge sam i obačila i to radim od srca. Toj deci želim da pružim pomoć i materijalnu i psihološku jer im to znači da prihički ojačaju i onda i da ih naučimo da pevaju. Mnogi znaju, ali ne umeju to da pokažu na sceni– rekla je pevačica.

Za nju nema većeg uspeha u karijeri nego kada vidi kako publika reaguje na njene hitove koji su pokazali da nemaju rok trajanja.

Uskoro će obradovati publiku i novim pesmama, a iako još uvek nij eodredila datum izlaska, otkrila je šta ljubitelji njene muzike mogu da očekuju.

– Ostajem narodnjak, dosledna svom stilu, ali smo to upakovali da zvuči modernije. Nema razloga da menjam ono na čemu sam napravila veliki broj hitova– tvrdi Viki.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić