Login/Registracija

Zvezda Granda nakon razvoda konačno srećna u ljubavi sa kolegom

O ljubavnom životu bivše učesnice „Zvezda Granda“ Slađe Zubčević stalno se šuška, a nedavno je iznenadila tetovažom emotivnih stihova na svojoj ruci.

Iako su se mnogi pitali da li su reči numere Snežane Đurišić „Sreću čine male stvari“ na Slađinoj ruci posvećene nekom muškarcu pevačica je tada rešila da ostane misteriozna.

Ipak, ekipa Grandove redakcije saznala je ekskluzivne informacije, što bi se reklo iz prve ruke.

-Tetovaža na mojoj ruci, zapravo stihovi Snežine pesme su povezani sa jednim harmonikašem, Makedoncem. Nakon toga je usledio kaver „Jano mori“, makedonska pesma. To govori puno toga (smeh)- otkrila je Slađa za Grand, ali ipak do samog kraja ostala je još uvek misteriozna.

-Više mi znači jedan dodir tvoj nego ceo svet da mi daju. Sve je u životu prolazno, večna je samo ljubav na kraju- stihovi su koje je posvetila još uvek misterioznom muškarcu.

Mada, mnogima je sve postalo malo jasnije kada je Slađa objavila novu pesmu pod nazivom „Bilioner“. Sumnju je dodatno podgrejala stihovima svog novog singla „Zaprosi me odmah da me ne ukradu“.

Da li je numera posvećena misterioznom muškarcu saznajte u videu ispod:

Podsetimo, Slađa je nedavno stavila tačku na svoj brak nakon nekoliko godina ljubavi. Iako je sve delovalo idilično nekoliko meseci ranije kada su zajedno snimali spot za njenu pesmu, nisu uspeli da pobede bračne prepreke nakon čega su se rastali.

Foto: Z. K. Munja/ Privatna arhiva,
Autor: J. Jović