„Uspela sam tu ljubav da prenesem i na sina Andreja“: Božićna idila u domu Viki Miljković

VIKI MILJKOVIC ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO LUKA 31 ok
Viki Miljković Božić

Pevačica Viki Miljković važi za ženu koja poštuje veru i tradiciju, redovno posti pred velike praznike, a evo kako se Božić proslavlja u njenom domu.

To je nešto čemu se svi radujemo, pripremamo se, imamo svoje tradicionalne običaje koje ne menjamo. Jako volim tradiciju i uspela sam da tu ljubav prenesem i na sina Andreja – rekla je Viki.

Viki Miljković Božić

VIKI MILJKOVIC ZG SNIMANJE 23102023 FOTO MUNJA 2 ok
Viki Miljković Božić

Pevačica je istakla da je ponosna na činjenicu što je vrednosti uspela da prenese i na sina Andreja, koji je već godinama deo hora, pomaže sveštenicima i učestvuje u liturgiji.

Mislim da je to jedna divna stvar. Mislim da bi svi roditelji trebalo da deci što više pričaju o tome i da ih polako uvode u neke prave vrednosti. Da ih uvode u veru polako, da poštujemo svoju, ali i tuđu jer se tako razvija ljubav .Tako se razvija osećaj kod dece da pomažu jedni drugima, da budu saosećajni, da imaju emocije da veruju i grade svoj stav – objasnila je za Grand.

VIKI MILJKOVIC ZG SNIMANJE 03102023 FOTO MUNJA 29 ok
Viki Miljković Božić

BONUS VIDEO: Najbolji stajlinzi Viki Miljković u „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: K.Marković