Sanja Marinković i Goca Tržan se posvađale u emisiji: „Jesi li ti normalna, bre?!?“

Voditeljka Sanja Marinković i pevačica Goca Tržan gostovale su u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, a tom prilikom između njih su sevnule varnice.

Razlog njihove rasprave u emisiji bila je tema koja se odnosila na ishranu i zdrav način života popularne voditeljke, što je Gocu Tržan izbacilo iz takta.

GOSTI ZGS SNIMANJE 30112023 FOTO MUNJA 28 ok 768x512 1

Naime, Sanjino priznanje da sebe lišava mnogih stvari u kojima inače uživa, iznerviralo je Gocu.

-Ja obožavam slatkiše, palačinke sa nutelom i plazmom. Mogla bih samo to da jedem, ali to ne radim. To je samo stvar discipline, kao što je lepota odluka, zdravlje je odluka i ovo je odluka. I onda kad ja pojedem te palačinke, meni se to odmah zalepi. Rekla sam ‘Ljudi, je l’ ovo moguće? Jednom smažem te palačinke i to se zalepi’. Onda su mi objasnili da se to dešava pošto to ne dajem svog organizmu često, i onda kad to unesem, organizam želi to da sačuva kao rezervu- objasnila je Sanja, što je izrevoltiralo pevačicu.

Zato što nije normalna! Ono što ona jede, ja ću da umrem od nje. Koji ludak može ovako da živi, bre? Jesi li ti normalna, bre?-upitala je Goca i dodala:

Čoveče, vidi, kakav na jelu, takav na delu.

-Ne valja ništa na gladan stomak. Ja se pre svega lepo najedem, ali ne nešto da me uspava- odgovorila joj je Sanja, što je sve u studiju nasmejalo.

sanja marinkovic 3 768x467 1

Kako je izgledala njihova rasprava oko hrane, pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Screenshot 2024 01 04 125130

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. A.