Viki i Marija pominjale Karleušu, Ceca odbrusila Popoviću: „Klečala sam na kukuruzu, pogledaj me“

sanja i aleksa

Duel koji je ove subote u „Zvezdama Granda“ podelio žiri dogodio se između Sanje Terzić (20) iz Užica i Alekse Lalovića (26) iz Zrenjanina.

Prvi kandidat iz tima Ceca Ražnatoivić otpevao je pesme „Devojko, veštice“ i „Požuri ljubavi“, dok je drugi, inače iz tima Snežane Đurišić, otpevao numere „Snegovi beli opet veju“ i „Ti si žena koju ludo volim“, a rezultat je do samog kraja varirao, da bi na kraju Sanja povela sa 5:4.

IMG 7690

-Siguran baraž- konstatovala je voditeljka Sanja Kužet nakon duela, a Saša Popović pitao žiri zašto se okrenuo rezultat, budući da je Aleksa sve vreme vodio, a Marija Šerifović i objasnila.

-Mislim da je u ovom duelu bolji bio drugi kandidat, ali ono što nije bilo dobro jeste druga pesma. Ne valja, bio si visok, još sam ustala da ti pokažem da se opustiš, da ne budeš u šestoj brzini. Smatram da ti je mesto u sledećom krugu- prokomentarisala je Marija Šerifović za Aleksu, a Dragan Stojković Bosanac dodao:

-Prvi kandidat nije valjao ništa. Nisam razumeo šta je pevala, nisam shvatio poentu pesme.Glasao sam zbog druge pesme koja je iole bila razumljiva. Drugi kandidat je bio bomba.

0A0A5338

Viki Miljković je istakla da joj se Sanja dopala i da se ne slaže sa kolegama.

-Ovo je tek drugi krug, meni je ovo bilo lepo, dovoljno za ovaj krug – rekla je, a Bekuta se pitala šta je zapravo u Sanjino nastupu bilo lepo.

-Sve- odgovorila je Viki, ali je to zasmetalo Popoviću koji je Bekuti zamerio što je onda uopšte glasala.

-Zamolila me Svetlana da glasam -odgovorila je, a Ceca dodala da nije tačno.

-Ne laži. Znam te, Ana. Žena sa toliko godina našla da laže, nemoj molim te– poručio joj je Popović, a Ceca se nasmejala i dobacila:

-Pogledaj mi kolena, klečala sam na kukuruzu i molila Bekutu!

IMG 8239

Aleksandar Milić Mili uputio je kritiku na račun Cecine kandidatkinje i prve pesme „Devojko, veštice“, smatrajući da nije dobra.

-A mentorka koja je peva, ona ne zna kako treba – pitala je Viki, a Mili ironično odgovorio:

-Je l’ ja sa svoje leve strane čujem šušanj?

To je izbacilo Viki iz takta, te mu je u svom stilu odgovorila:

-Ti bi da iskopiraš Karleušu, a nisi Karleušu. Ne može da iskopiraš!

-E, Karla, zadnje vreme došlo – dobacila je Marija.

IMG 8302

Đorđe David i dalje je bio ljut i nije želeo da komentariše, smatrajući da je oštećen zbog prethodnog duela u kom se takmičila njegova kandidatkinja.

-To je sramota, nije u redu i nije lepo. Ako ćemo jedno drugome da vraćamo preko kandidata, to ne dolazi u obzir – poručila je Snežana i dodala da je prezadovoljna kako je Aleksa otpevao i poželela mu sreću u baražu.

IMG 7719

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić