Takmičar se TRANSFORMISAO, Viki napustila studio: „Care, to je bilo važnije“

hamza i melani 1

Volja za uspehom u „Zvezdama Granda“ je velika kod kandidata, zato se većina trudi da ispoštuje sve što njihovi mentori zahtevaju od njih. A najbolji primer ove subote bio je Hamza Gušić (31) iz Hrvatske koji je na zahtev svoje mentorke Marije Šerifović napravio drastično transformaciju i za dva i po meseca smršao 11 kilograma.

On se našao u duelu sa Melani Tarčulovskom (17) iz Skoplja, a krajnji rezultat pevačkog dvoboja bio je 6:4 u koristi talentovanog Hamze.

Marijin kandidat predstavio se pesmama „Njen oproštaj“ i „Majko“, dok je miljenica Đorđa Davida odabrala numere „Jovano, Jovanke“, i „Magla“.

IMG 7664

Gušić je oduševio žiri, iako ga u prvi mah niko nije prepoznao, a Sašu Popovića najviše je interesovalo da li mu večeras podršku daje supruga.

-Hamza, je l’ ovo supruga u bekstejdžu? – pitao je Saša, a takmičar odgovorio da mu je u podršci koleginica i prijateljica.

-A ženu kriješ? Gde je žena? – zanimalo je Anu Bekutu, a Hamza odgovorio:

-Žena je kući, čuva troje dece. Prvo sam gledao da kupim kuću, pa da osnujem porodicu, a onda da guram karijeru. Sad mogu da sve uložim u sebe.

Aleksandar Milić Mili istakao je da je ovaj spoj u duelu bio drugačiji i da je Hamza bio bolji.

-Odličan pokušaj i lepa boja glasa, ali nisam čuo tu Makedoniju u pesmi – rekao je Mili za Melani i dodao da je čuo falševe koji joj ne priliče, što je i nasmejalo i naljutilo Đorđa Davida.

-Jesi ti gluv? Kaži da ne znate pesmu, a ne da ima falševe u drugoj pesmi – poručio je roker i dodao da je kao producent sam sebi pucao u koleno.

Viki Miljković je istakla da ne zna pesmu, ali da smatra da falša nije bilo.

-Meni je bilo top- rekla je Ceca Ražnatović, dok je Dragan Stojković Bosanac objasnio da je ipak bilo falševa, ali da je možda tako i u orginalu.

-Bilo je dosta nesigurnosti u strofi- dodao je Boske, a Bekuta se složila.

IMG 7679

Melanin mentor branio je svoju takmičarku i rekao da je pevala kao sa CD-a, ako se izuzme prva pesma.

Marija je pak branila svog kandidata, ali je Popović zaključio da je sve rečeno, što se Bosancu nije dopalo.

-Imamo svašta da kažemo-dobacio je Stojković, a Popović dodao da nema potrebe dalje da se komentariše.

-Zato će ispasti sledeći krug, a zašto? E, pa neću da ti kažem. Nemamo vremena – odgovorio je Boske, te je Popović zatražio od Viki da kaže svoje mišljenje. Ipak, nije video da je Miljkovićka napustila svoju sudijsku stolicu.

-Viki prodaje stan – dobacila je Bekuta, a Popović rekao da to nema smisla.

DSC00866

-Pao joj je šećer, otišla je po šećer i vodu. Nije otišla zato što joj je bilo dosadno, zna da mora da sedi ovde, tako da je otišla s nekim razlogom – branila je kuma Ceca, a Šerifovićeva dobacila: -I nije neka šteta!

Marija nije želela da komentariše pevanje svog kandidata, verujući da je sve bilo kako su se dogovorili na probama, ali je pohvalila neverovatnu transformaciju koju je napravio za potrebe šoua.

-Skinuo si 11 kila za dva ipo meseca. Care, svaka ti čast. To je bilo važnije, sad idemo dalje u sitna crevca – zaključila je Marija.

DSC00668
Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić