„Vidi ga, ko lutka je“ Mladi Beograđanin osvojio žiri stasom i glasom, ANA mu dala savet zlata vredan

IMG 0419

Mladi takmičar iz Beograda, Stefan Lazarević (19) uspeo je nešto što mnogima već duže vreme nije pošlo za rukom. Naime, Beograđanin je već na taktove prve pesme osvojio simpatije žirija, a Ana mu je prva dala glas.

Stefan je u prvom krugu odlučio da se publici predstavi izvođenjem Šabanove balade „Lepi dani mog detinjstva“ i nešto bržom pesmom Darka Filipovića „Ona, ona“ koju je najverovatnije posvetio svojoj devojci koja ga je sve vreme bodrila iz bekstejdža.

Vidi ga kako je lep kad se smeje, čoveče ko lutka – rekla je Ana odmah nakon što je Lazarević završio nastup sa pet glasova.

S obzirom da odlično svira harmoniku, nikoga nije iznenadilo kada je simpatični mladić za mentora izabrao Dragana Stojkovića Bosanca koji je uz osmeh prihvatio da mu bude mentor, a zatim se našalio.

Uzeću te, takvi smo mi Beograđani. Moramo se pomagati – rekao je Bosanac i nasmejao sveprisutne, a zatim dodao:

-Uzeću te zato što sviraš harmoniku. Znači za doček gostiju si odličan.

IMG 0960 1

On je veoma dobar i vaspitan dečko, odlično svira harmoniku. Veruj mi da sam još na audiciji znao da ćeš završiti kod Bosanca – nadovezao se Saša, dok je Ana imala poseban savet za mladog pevača:

Moraš da se menjaš iz korena, gde je energija. Vidi kako si lep kad se nasmeješ, Tako si bio smoren, iskoristi svoje prednosti. Neću više da te vidim pokislog na sceni.

IMG 0668 1

Ma on je još bebiron, možda je imao tremu, to će sve Bosanac da ispravi ako bude imao vremena – dodala je Ceca.

Saša je mladiću predložio da u sledećem krugu peva uz harmoniku ili da zajedno sa Bosancem svira, a Stojković se na to našalio:

Pošto je on mlad, ja ću da cokćem.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk