Zbog jedne stvari, Enes Begović neočekivano PECNUO voditelja: „Tebi treba da uvedu POSEBAN POREZ!“

ipiccy image

Popularna i jedinstvena emisija „Pesmom za dušu“ već godinama okuplja najbolje vokale i muzičare sa estradne scene, a poslednja u nizu je sa razlogom veoma ispraćena. Voditelj Zoran Pejić Peja ugostio je Enesa Begovića, svog velikog prijatelja i kolegu.

S obzirom da se odlično poznaju i znajući da je Peja veliki radoholik, Enes je rešio da se malo našali.

-Vidiš koliko ti radiš, a nama nešto govoriš! Ma najviše ti radiš. Tebi Pejo treba poseban porez uvesti!- dobacio je Enes voditelju, koji mu nije ostao dužan.

-Ma ja sam uvek bio skroman! Ali moram da kažem da si u pravu. Imao sam porez, da li se sećaš Pariza? Kako smo se tamo lepo družili i uživali, ali smo znali i da potrošimo dosta novca. Da ostavimo sve to zaradimo i tako je to išlo u krug. Šalu na stranu ja sam srećan što sam mnogo toga video i što ste vi moji prijatelji jer živeti život, a ne videti ništa, čemu to?! – dodao je Pejić.

bcff6abe9f41469794b781486feb4fff40545ebc

Nakon malo šale, došlo je vreme da Begović začini emisiju, a kako drugačije nego svojim jedinstvenim glasom. Ljubav koju ima prema muzici publika oseća u svakoj pesmi, a on ne krije sreću što se i nakon toliko godina bavljenja ovim poslom to i dalje oseća.

-Ja stvarno ne znam kako bih zamislio život bez muzike. Kada bih se ponovo rodio, verovatno ništa drugo ne bih radio osim ovoga. Ovo je ipak najdivnja stvar, mi uveseljavamo narod! To je nama pevačima ostavljeno i mi to treba da pretočimo uvek u dobru zabavu, da baštinimo i čuvamo- istakao je pevač.

ENES BEGOVIC NNK SNIMANJE 160092022 FOTO ELENA 22 scaled
Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović