Login/Registracija

VAŽNO SAOPŠTENJE Grand produkcije povodom audicija za ZVEZDE GRANDA

Nakon nekoliko uspešnih audicija za novu sezonu „Zvezde Granda“, održanih širom regiona i velikog interesovanja mladih pevačkih nada i za online prijave, došlo je vreme da čelnici „Grand produkcije“ naprave uži izbor i odaberu kandidate koji će od jeseni okušati svoju sreću u najgledanijem talent šouu.

Iz produkcije je saopšteno da će svi kandidati koji su prošli audiciju biti kontaktirani u periodu od 15. do 20. avgusta od strane Granda, gde će saznati sve detalje učešća u sezoni 2022/23. 


Nova sezona počinje u septembru, a da li će biti promena u žiriju, novih pravila otkrio je Saša Popović još u finalu.  

– U sledećoj sezoni biće novina koje sada neću da otkrivam, ali žiri ostaje u istom sastavu i ja ostajem takođe– potvrdio je čelnik Granda i istakao da za „Zvezdama Granda“ vlada velika pomama.


Za sad je stiglo nekoliko hiljada online prijava, a i na audicijama je vladalo veliko interesovanje mladih nada za učešće. Osim Niša, Novog Sada, Beograda, Sarajeva, audicija je po prvi put održana u Zagrebu i Londonu. 

  Svaka audicija je važna. Bili smo u Nišu, bili smo u Novom Sadu, ima sjajnih kandidata i mislim da će biti interesantno takmičenje sledeće sezone- rekao je za Grand. Online i dodao:

– Ako kažemo da u Nišu imamo 10 sigurnih za ovu sezonu, onda u Novom Sadu imamo 30, a u Beogradu očekujemo 40, 50 sigurnih, a onih ostalih 110 ćemo popuniti iz drugih država. Prvi put imamo audiciju u Zagrebu, pa ćemo videti tamo šta se dešava.

Foto: Z.K.Munja/Elena,
Autor: I. Ankić