Login/Registracija

VATRENA BORBA: Saška ponovo dominira, Marica „pregorela“ od želje za prolaskom!

U nastavku petog kruga predstavile su se dve lepotice Marica Đukić i Aleksandra Saška Hajder. Prva je odabrala pesme „Alkatraz“ i „Đavo“, dok je druga izvela numere „Jelen“ i „Šta da zaboravim“. Žiri je glasao u poslednjem trenutku i Saški dodelio sedam glasova, dok je Marica osvojila tri glasa. 

„Marice žao mi je ali ti si večeras pregorela od želje i strasti. Beskrajno mi je žao… To jesu borbene pesme ali nisu toliko. Počela si da se dereš i da padaš na kolena i onda si pevala falš. Ona je kandidatkinja koja je pokazala najveći progres u ovom takmičenju. Hajder ulazak u prvu pesmu je bio kritičan i tebi je mesto u sledećem krugu“, rekla je Marija. 

„Marice nadam se da tvoja greška neće biti kobna. Molim te sad kad odeš u baraž plaši se svog pevanja i onda ćeš dobro da pevaš. Hajder bila si najbolja do sad i svaka čast“, rekao je Lukas. 

„Marice dala sam ti glas zato što si pojava. Ima nešto u tebi. Ja volim želju. Stajling ti je uvek fantastičan, pojava te odvaja od tebe i ja verujem u tebe. Saška lepa, zgodna, preseksi, jako lepo pevaš i mislim da si ti jako dobar kandidat za finale. Malo si stidljiva ali kad bi neko sa tobom radio možda bi ti bila nova zvezda Granda“, rekla je Jelena. 

„Saška ovo je bilo tvoje veče, pogotovo pesma ‘Jelen’ koju si donela emotivno“, rekla je Viki. Saša Popović je zaključio diskusiju uz komentar „da je Marica bila puška, a Saška top“.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić