Login/Registracija

Estrada ugovorila VRTOGLAVE CIFRE za novogodišnju noć: Jedna pevačica DRASTIČNO PODIGLA CENU

Što bi se reklo, od pamtiveka se zna da poznate ličnosti uzimaju vrtoglave sume novca za novogodišnje nastupe. Posebno kada su u pitanju velika estradna imena i zvezde poznate širom regiona, a potpuno očekivano na listi najplaćenijih je Lepa Brena.

Kako se šuška, pevačica će za novogodišnju noć postati bogatija za neverovatnih 80.000 evra, dok je jedan od najpopularnijih muških vokala Aco Pejović ugovorio cifru za samo deset hiljada manju.

Poslednjeg dana decembra prestonica će izgleda biti jedno od napopularnijih mesta za provod s obzirom da su se za domaći teren odlučili mnogi pevači.

Dobar provod za koji će uzeti 40.000 evra obećavaju Radiša Trajković i Darko Lazić, kako prenose domaći mediji. Sloba Radanović pristao je na sumu od 35. 000 evra, dok će njegova koleginica Katarina Grujić na istom mestu pevati za 20.000.

A verovali ili ne, pojedine pevačice će za doček pevati čak na dva mesta. Seka Aleksić i njena bliska drugarica Slađa Alegro će oko ponoći zameniti lokaciju i zaraditi po 25.000 evra. Njima za petama su i Rada Manojlović i Dara Bubamara koje takođe već imaju zakazane nastupe, prenosi Blic.

Ipak, najveće iznenađenje je Tea Tairović koja je kako tvrde, drastično podigla cenu te će ove godine pevati za vrtoglavih 30.000.

Foto: Andrija Damnjanović/ Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović