Bane Mojićević predvideo sudbinu Slavice Angelove: Ovako je pobednica oduvala na Grandovoj sceni pre 6 godina, ostavila žiri u čudu (VIDEO)

SLAVICA ANGELOVA 21 GOD. STRUMICAMKD 24 ok

Slavica Angelova, ovogodišnja pobednica takmičenja „Zvezde Granda“ je svoju muzičku karijeru započela sa samo 15 godina u emisiji „Neki novi klinci“, a par godina kasnije u svojim dvadesetim odnosi trijumf u najvećem takmičenju na Balkanu pod mentorstvom Đorđa Davida.

Pre 6 godina Slavica je prvi put stala na Grandovu scenu kada je iz stidljive i preslatke devojčice iz Makeodnije izašao glas koji je žiri staviou u čudu.

Naime, ona se u ovom show-u predstavila pesmom „Zlatni dan“ koju u originalu izvodi Bisera Veletanlić i koja važi za jednu od težih pesama za izvođenje, međutim Slavica je izvela na maestralan način.

slavica angelova

Onog trenutka kada je pustila glas naišla je na odobravanje i pozitivne reakcije žirija i publike, a na njihovim nasmejanim licima se primećivalo oduševljenje, svi su aplaudirali i pevali zajedno sa njom.

U sklopu žirija, tada, su se nalazili i bivši učesnici „Zvezda Granda“ , koji su je sa osuševljenjem nagradili maksimalnim brojem glasova.

SLAVICA ANGELOVA POBEDNIK ZG EMITOVANJE 24062023 FOTO MUNJA ok 2

Nakon pevanja sa svih strana su pljuštali pozitivni komentari, a samo neki od njih su „Bravo!“ „Vau!“ „Razvalila si!“ „Ti si jedinstvena!“.

Ostavila je upečatljiv utisak i na Baneta, prvog pobednika u „Zvezdama Granda“ koji je prepoznao njen kvalitet i krunisao je komentarom:

-Razvalila si. Prijatno si me iznenadil i douševila. Definitivno si najkvalitetniji kandidat i najbolji pevač od svih predstavnika Makedonije u prošloj sezoni i ovoj definitivno i verujem da ćeš ostvariti jedan ozbiljan rezultat- rekao joj je tada Bane Mojićević, sa čim su se složili i ostali, a posebno pevač Bojan Marović na koga je SLavica ostavila neverovatan utisak.

Tolika moć u glasu, toliko tačno u intonaciji, toliko dinamike. Sa svojim godinama, ovo je sjajno. Po meni , ti si najbolji kandidat do sada– dodao je pevač.

SLAVICA ANGELOVA 21 GOD. STRUMICA MKD 22

Podsećamo, ovogodišnja pbednica je ujedno i studentkinja medicine u Sofiji, a za naš portal otkrila je i kako je sve postizala tokom prethodnih meseci.

-Ni sama ne znam kako sam uspela sve to da postignem. To je bio jedan začarani trougao Strumica – Sofija-Beograd. Poslednje dana sam uglavnom provela u Beogradu, ali se trudim i da ne zapostavim studije u Sofiji jer su mi i one prioritet, isto kao i takmičenje „Zvezde Granda“ – priznala je Slavica.

Na pitanje kada stiže da uči ona je objasnila:

-Trudim se, sa mnom su uvek knjige u torbi tako da su mi one verni drugari, to slobodno mgu da kažem i uzimam ih u ruku bilo gde i bilo kada. Uvek pronađem prostor i mesto da mogu da se posvetim učenju – ispričala je Zvezda Granda.

BONUS VIDEO: Slavica Angelova u emisiji „Neki novi klinci“

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K. Munja,
Autor: J.R.