Login/Registracija

U suzama napustio ZVEZDE GRANDA, a sad se oglasio: „I ordenje i STUB SRAMA…“

IMG 9646 1

Ove subote u „Zvezdama Granda“ pažnju je privukao Adil Kurtić iz Gradačca, simpatični šanker koji je zbog srušenih snova o pevačkoj karijeri plačući napustio scenu najgledanijeg šoua.

Iako se do sad nije bavio pevanjem, Adil je želeo da svoj talenat pokaže u popularnom muzičkom takmičenju, ali nije očekivao da neće zadovoljiti kriterijume žirija, te je sa samo dva glasa – od Marije Šerifović i Đorđa Davida, plačući napustio šou.

-Umoran sam, nisam spavao celu noć. Uzbuđenje, stres… Toliko sam čekao da dođem ovde, i…– rekao je Adil kroz suze, što je dirnulo Mariju koja je htela da ga uzme, ali bezuspešno, jer Saša Popović nije bio za menjanje pravila zbog pokazanih emocija.

IMG 9639

Mada je imao veliku podršku Marije, Đorđa i ostalih članova žirija, takmičar je sa knedlom u grlu i kroz suze napustio takmičenje, zbog čega su društvene mreže izgorele.

Lavinu emocija pokrenuo je ovaj talentovani momak, koji i dalje nailazi na ogromnu podršku na društvenim mrežama, zbog čega se i sam oglasio na Instagramu.

 -I ordenje i stub srama, sve je za ljude– napisao je Adil na dan emitovanja emisije, a nakon što su mreže izgorele zbog navodne „nepravde“ koja mu je napravljena, ponovo se oglasio.

-Šta da kažem ljudi? Hvala svima. Neopisiv je osećaj stati na ovu scenu.Nisam prošao dalje, šta da se radi…Ne želim da se vadim,ima naravno grešaka.Hvala Mariji Šerifović koja mi je dala vetar u leđa i Đorđu Davidu isto. Ma hvala svima, a suze k’o suze, takav sam jednostavno. Ljubim vas – istakao je Adil na svom Instagram profilu, što je naišlo na ogromnu podršku ljudi širom regiona.

„Ništa nije izgubljeno, sad jako“, „Glavu gore, doći će tvoje vreme“, „Nije kraj, uz tebe smo“, samo su neki od komentara podrške na mrežama.

Adil je objavio i snimak sa audicije na kojoj se predstavio pesmom „Odiseja“ Lea Martina.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić