Login/Registracija

„Treba biti okrenut dobroti i pažnji“, Mili u šoku zbog samoubistva mladića iz Laktaša (VIDEO)

Nakon višedecenijske karijere Aleksandar Milić Mili suočio se sa najvećim izazovom do sada kada je ambiciozno odlučio da objavi čak tri albuma.

-Biće deset izvođača i jako je interesantan album. Radim taj i uradio sam i rok album, tako da će izaći zapravo kao dupli album. Zato kažem da je jako komplikovano jer su žanrovski dijametralno suprotni ali mislim da će to biti osveženje- otkrio je Mili sa osmehom.

Na veliko iznenađenje publike numere prošlogodišnjih finalista „Zvezda Granda“ krčkaju se u Milijevom studiju na šta je posebno ponosan.

-Završene su pesme! Neko iz takmičenja izađe sa jednim stilom, ali da bi izašao na tržište mora da se promeni, to je jedna jako nagla promena. Kenan je dobio dve jako interesantne pesme, prva je polu sevdalinka, balada zapravo, dok je druga brza i mislim da ih je izneo fantastično. A Sandra Mladenović je više pevala prelepe, one stare pesme, e ona je sada dobila jednu energičnu i mladalačku pesmu tako da jedva čekam da vidim kako će publika da reaguje- istakao je Aleksandar, a potom se osvrnuo na početak drugog kruga čije snimanje danas počinje.

-Iskreno ne mogu još uvek da ocenim kandidate. Kao da su se u prvom krugu dosta plašili, izgleda da će tek kasnije da pokažu svoje prave potencijale. Sada su na nekih svojih 20 do 30 posto- priznaje mentor.

Jedna od gorućih tema u medijima je samoubistvo mladića koje se nedavno desilo u Laktašima te je pripadnike sedme sile zanimalo Milijevo mišljenje.

-Znate šta, ja mislim da je to jedna društvena anomalija na kojoj reba raditi. Naše društvo je prepuno agresije i to je postalo normalna stvar, a treba da bude daleko od normalnog. Apelujem na državu i medije jer svi koji mogu da imaju uticaj, treba da utiču. To nasilje koje je oko nas mora da se smanji i iskoreni– rekao je sa tugom u glasu zbog mladića koji je izgubio život, a potom nastavio:

-Treba biti okrenut dobroti i pažnji, da budemo usmereni jedni na druge i da uživamo u tuđoj sreći kao u svojoj. To je moja životna filozofija i smatram da bi društvo bilo mnogo bolje kada bi svi tako razmišljali. Mada nisam ja previše dobijao uvredljive komentare, ali sve što što vrši mentalnu torturu mora se sprečiti i kazniti.

A ko je nastroži član žirija po Milijevom mišljenju saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović