Izazovno i ELEGANTNO: Ceca u odelu izgleda nikad zgodnije

cekili

Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju još jedne epizode najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima „Zvezde Granda“, a čim je kročila mnogobrojne novinarske ekipe su je saletale sa svih strana.

Ovoga puta folk diva odabrala je karirano odelo koje savršeno pristaje uz pevačicin ten. Karirano odelo u crno-crvenim tonovima istaklo je njenu savršenu liniju, a ukombinovala ga je sa čipkastim crnim topićem koji je nosila ispod sakoa, kao i crnom pismo tašnom.

ceca zg

Ceo stajling pevačica je upotpunila sa kosom feniranom u opuštene lokne i širokim naočarama, a osmeh nije skidala sa lica celo vreme.

S obzirom da će Ceca za nekoliko meseci postati baka po drugi put jer njen sin Veljko i snajka Bogdana očekuju drugog dečaka kome će dati neobično staro srpsko ime Krstan, itekako ima razloga za dobro raspoloženje, a pevačica je otkrila kako se oseća Bogdana u trudnoći.

ceca r

Prelepa je, odlično se oseća, očekujemo još jednog lepotana kao što je mali Željko– ponosno je nedavno izjavila pevačica.

Foto: Elena Srdić,
Autor: I.Grk