Marija Šerifović ima problem? Mentorka ubeđena: „To im je što im je“ (VIDEO)

fa2857ab5e3ab55d5554654ab09a8206e518ddb3

Snimanje drugog kruga najpopularnijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Marija Šerifović dočekala je sa nestrpljenjem.

-Veoma je zanimljivo, evo danas počinje drugi krug, pa ćemo videti. Mada smo imali jako malo vremena od prvog do drugog kruga da ih spremimo tako da mislim da će oni najveći teret da pretrpe u ovom drugom krugu, ali videćemo, nadamo se najboljem- istakla je Šerifovićeva.

Marija Serifovic 2

Mnogi tvrde da je Marija dobila, za neke slavnu, a za neke neslavnu titulu „najstrože mentorke“, međutim kako tvrdi za to ni malo ne mari.

-To im je što im je. Mada mislim da me dovoljno dobro poznaju da znaju o kakvom se karakteru radi, pa i mentoru tako da to što biraju to i dobiju. Znate šta ja njih ne poznajem dovoljno, nisam ih još sve upoznala, ali onaj ko najviše sluša taj obično i najbolje prođe- objasnila je Mara, dok su joj pripadnici sedme sile udelili komplimente kada je u pitanju fizički izgled budući da je rešila da skine nekoliko kilograma što joj fantastično ide.

-Ide dobro, počinju lagano stvari da mi visuckaju. Dobro se osećam- priznala je Marija, a u videu ispod saznajte detalje koje nam je otkrila.

Foto: Printscreen/ Z. K. Munja,
Autor: J. Jović