Login/Registracija

Totalni FIJASKO na velikoj sceni! Takmičar zabezeknuo žiri „Da li on peva na helijumu“?

milenko

U „Zvezdama Granda“ zaista je sve moguće, pa čak i da se do velike scene stigne „preko veze“. Mladi takmičar izvođenjem samo jedne pesme, „Đurđevdan“ uspeo je da šokira, a potom i nasmeje sve članove žirija. Ono što je sve posebno zaintrigiralo je po čijoj je preporuci Milenko Despotović uspeo da stigne do prvog kruga takmičenja.

Čudnom bojom glasa, koja je okarakterisana da zvuči kao da peva pod dejstvom helijuma, takmičar nije uspeo da se plasira u naredni krug. Međutim, sigurni smo, da će se ovaj nastup itekako komentarisati na popularnim društvenim mrežama.

Na opšte iznenađenje, dok su se Marija, Đorđe, Bosanac i Viki spremali da pritisnu panik taster, Mili je takmičaru dao glas, uz obrazloženje da ga je veoma zabavio tokom nastupa, a zatim mu se obratio.

-Ovo je najoriginalnija interpretacija u „Zvezdama Granda“ ikada! Borio sam se kao lav za tebe – rekao je Mili, a onda se povela polemika o tome kako je takmičar uspeo da dođe do prvog kruga.

Pa ko je taj žiri koji te je slušao? -pitala se Viki, a zatim je Saša objasnio o čemu je reč.

despotovic

Nisam te pustio na audiciji, ali sam zbog intevencije jednog vašeg kolege na kraju ipak pristao. Jedan golub mi je šapnuo da rok muziku pevaš top. Vidi sine, sj*bao si i mene i njih – rekao je Popović, što je zaintrigiralo sve članove žiriji koji su insistirali da im kreativni direktor Grand produkcije otkrije koji pevač se založio za ovog mladog momka iz Gornjeg Milanovca, ali Saša to ipak nije želeo da otkrije.

Iako je panik taster ostao upaljen do samog kraja, takmičar je dobio priliku da otpeva i pesmu „Divljih jagoda“ što je zabavilo sve u studiju.

IMG 0048

Ne valja– kratko je svouj komentar dao Đorđe David.

Ja nisam toliko fasciniran takničarem koliko Milijem koji misli da je u kafani i da mu se ovde ispunjavaju želje, kao da je popio malo više, on peva kao da si pustio ploču na 78– dodao je Bosanac, dok je Marija sve vreme takmičara gledala sa čuđenjem.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk