Login/Registracija

Žiri ubeđen da je takmičar napravio LAPSUS, a on ih SPUSTIO NIKAD JAČE

IMG 0018 1

Prvi krug u „Zvezdama Granda“ je najteži jer se takimičari prvi put susreću sa nastupom na velikoj sceni, ali i žirijem koji ume da bude surov. Ipak, neki od njih olako savladaju sve.

Filip Angov (21) iz Đevđelije samouvereno je izašao na scenu, dao svoj maksimum, ali i pogrešio, što ni sam nije primetio, sve dok se nije umešala Snežana Đurišić.

Naime, dok je izvodio pesmu „Za Ljiljanu“ takmičar je progutao lj i pevao „Za Liljanu“, što je nasmejalo sve. Ali bez obzira na izmenjeni refren, Ceca mu je dala glas, a onda je usledilo „da“ i od Ane Bekute.

0A0A7153 3

Usledila je brža pesma „Pusti ritam“ uz koju se Filip razigrao na sceni, dok je Marija Šerifović dobacivala:

Mrdaj, mrdaj, mrdaj!

Izgleda je mrdanje urodilo plodom, pa je takmičar zaradio pet glasova.

Žiri je bio u nedoumici pa su upitali mladog takmičara, pošto dolazi iz Severne Makedonije, kako se kod njih izgovara Ljiljana, na šta je on odgovorio „Liljana“, te tako otklonio sve sumnje i uverio ih je da ipak nije napravio lapsus.

Kako pravila nalažu, Filip je sa pet glasova prošao u drugi krug i bez velikog razmišljanja za mentora odabrao Mariju Šerifović.

IMG 9966

Poznato je da Marija dobro bira svoje takmičare, pa je rešila da malo porazgovara sa njim.

Filipe, jesi li si se nekada negde takmičio? -pitala ga je mentorka, a takmičar odgovorio da do sad nije imao takmičarskog iskustva.

Ovo ti je prv pat? (prim aut. prvi put)- pitala ga je Mara, a takmičar potvrdio. Ipak, Mariju je najviše zanimalo da li peva samo pop muziku, te je Filip odgovorio da je tako. A kako je odgovorio ljubazno na sva pitanja, Mara ga je oberučke primila u svoj tim.

-Dobro, ajde, može – nasmejala se Mara, dok mu je Saša Popović poželeo veliku sreću.

-Bravo, majstore, odabrao si dobrog mentora– zaključio je Saša.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić