Login/Registracija

Tijana Milentijević: „Moraće mnogo vremena da prođe, da bih PONOVO VEROVALA NEKOME!“ (VIDEO)

Nedavno smo pisali o pevačici Tijani Milentijević, koja je među prvima poslala reči podrške glumicama koje se ovih dana suočavaju sa teškim životnim situacijama. 


I mada je krajem prošle godine i sama pretpela nasilje, pevačica je gostujući u emisiji „Grand Magazin“, izjavila da je teško to doživetii tako nešto, ali je podjednako teška i osuda javnosti.

– Ja, da sam mogla da biram, ne bih volela da to sve bude toliko javno i da se toliko o tome priča, ali svesna sam da sam javna lična i sam u centru javnosti – rekla je ona i dodala da je zahvalna što je dosta ljudi podržalo i stalo na njenu stranu, te da ta podrška mnogo znači.


Na pitanje voditelja, koliko je važno da javne ličnosti pričaju o nasilju, kako bi ohrabrile i druge žene da prijave vid nasilja i da ne ćute o tome, Tijana odgovara – Mi možemo da osvestimo druge žene, koje možda nemaju hrabrosti da to kažu bilo gde. Uvek treba reći i nema razloga ćutati. Žene su kod nas zaštićene – navela je ona.

Tijana je naposletku izjavila da će mnogo vremena morati da prođe da bi ponovo počela da veruje nekom drugom i da se upusti u neku vezu ispočetka.


POGLEDAJTE I:

Foto: Instagram,
Autor: K. Stanković