Login/Registracija

„TEŠKO SI DOŠLA DO OVIH 5 GLASOVA“: Takmičarka izabrala mentora koji joj je obećao PAKAO

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Tamara Sibinčić (23) iz Beočina, koja je svoju sreću okušala 2017. godine, ponovo se pojavila na velikoj Grandovoj bini.

Tada sa svojih 17 godina imala je veliku tremu, i nažalost žiri je to primetio. Ali velika želja i volja da postane pevačica nije je obeshrabrilo da se prijavi ponovo.

Žiriju se predstavila pesmom „Košava“ od Jelene Tomašević, nakon koje je Đorđe dao podršku. Kada je krenula sa drugom numerom „Srećo reci“ od Maje Odžaklijevske, Tamara je promenila autfit.

U toku druge numere na takmičarki se primetilo blago nezadovoljstvo jer je videla samo jedan glas,a kako se pesma odmicala samopouzdanje je padalo. Na kraju numere krenuli su da se pale tasteri i svoj nastup završila je sa pet glasova.

Veliku podršku je imala od svoje majke koja je u bekstejdžu zaplakala kada je videla da njena ćerka ide u sledeći krug. Ipak, kreativni direktor Granda istakao je da je do toga došla „na mišiće“.

Imala si dva glasa, ali teško si došla do ovih pet, iskreno nisi za ispadanje. Bez obzira sada na sve, imaš mogućnost da biraš mentora– rekao je Saša Popović.

Đorđe David– bez imalo razmišljanja rekla je Tamara.

Da li radiš?– pitao je roker.

Da, radim – odgovorila je takmičarka.

Tek ćeš da radiš, ajde sada briši – njen budući mentor je bio kratak i jasan.

Nakon njenog napuštanja bine, Saša je komentarisao da je takmičarka izabrala bilo kog drugog da je ne bi prihvatio. Ovako izabrala je pravog mentora.

Ja ginem sa mojim takmičarima – zaključio je David.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić