Login/Registracija

TAKO TO RADE POBEDNICI: Viki i Nermin POKORILI Ameriku (VIDEO)

Članica žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Viki Miljković i prošlogodišnji pobednik Nermin Handžić borave na velikoj amreičkoj turneji gde će održati niz koncerata.

Ulaznice za njihove nastupe su već rasprodate, a sinoć su održali koncert za pamćenje u Džeksonvilu. Za ovaj nastup vladalo je nezapamćeno interesovanje, a tražila se i karta više.

Na društvenim mrežama su osvanuli snimci sa ovog nastupa na kojima se vidi da je hala popunjena do poslednjeg mesta, a publika uglas peva najveće hitove sa njima.

Podsetimo, Viki i Nermin će boraviti na turneji nekoliko nedelja, a u Čikagu će dočekati i Novu godinu. Pevačica je pred odlazak za naš portal otkrila da se raduje ovom putovanju i da posle 10 godina pauze ide na američku turneju, kao i to da će nastavak turneje biti u februaru kada će se njih dvoje ponovo družiti sa publikom preko okeana.

-Jedva čekam zaista da odem, nisam dugo bila, a obožavam publiku u Amrenici, ide i pobednik Nermin Handžić, biće fanstastično. Idem sada nakon 10. godina u Ameriku, zaista nisam dugo bila. Tamo je neka posebna enegrija i publika, uvek se lepo provedem. Poslednji put sam bila na turneji sa Sašom Matićem i bilo je sjajno. Sada sam rešila da slobondno vreme iskoristim kako bih se i odmorila. Uzeli smo jednu kuću u Majamiju, da se malo odmorimo, zaslužili smo, dugo nismo imali odmor. Te nedelje ćemo se odmoriti i imati jedan nastup, nakon toga idemo u Čikago za Novu godinu. Spremili smo i poseban repertoar za ove koncerte, biće tu dobre muzike, mojih hitova i sa tim repertoarom nastavljamo da radimo kada se vratimo na ostalim nastupima – rekla je ona pred odlazak na turneju.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković