Ovo se još nije desilo u „Zvezdama Granda: Takmičarka pevala 3 puta nakon nastupa, Ceca joj pripretila: „Kod mene bi propevala na silu“

takmicarka pevala 3 puta nakon nastupa sanja stankovic

Kada čuju potencijal kod nekog takmičara, članovi žirija spremni su na sve, a jedna situacija obeležila je emiisju jer se to još nije desilo u „Zvezdama Granda“. Takmičarka pevala 3 puta nakon nastupa, Ceca joj pripretila kada je čula koliko može.

Potpuni haos u studiju dogodio se nakon duela Sanje Stanković iz Leskovca i Julije Petrović iz Bele Palanke, u kome je žiri jednoglasno podržao Juliju koja je u timu Đorđa Davida.

julija petrovic 3

Lekovčanka je pevala pesme „Pristajem na sve“ i „Oči, oči“ za koje su svi smatrali da je pevala prenisko.

Julija je bila odlična, i prva i druga pesma, sve je bilo na mestu i kako treba. Što se tiče Sanje, da li je moguće da ti pevaš tako nisko?– prokomentarisao je Bosanac sa čim se složila Ceca koja se pobunila i tražila da je čuju ponovo i da joj podignu matricu za ton što su podržali i ostali.

Saša Popović odobrio je ovaj predlog s obzirom da je i sam priznao da je imao isti na probi kada ga je mlada pevačica molila da ostavi matrice niže.

Već u prvim stihovima žiri je čuo poboljšanje, kada su joj pružili podršku koja nije izostala ni od publike koja je sve vreme bodrila, a žiri se složio da je bio u pravu. Na insistiranje još jednom su podigli za još pola tona jer su smatrali da može i bili su u pravu.

takmicarka pevala 3 puta nakon nastupa sanja stankovic1

I sad šta se desilo? Ona je htela još niže da peva, ja bih joj dao i ton i po više ona neće, dajte joj sad drugu pesmu više za ton– rekao je Saša, nakon što je takmičarka pevala 3 puta nakon nastupa.

Ti ne veruješ sama sebi, ti nemaš dovoljno elana da se boriš– prokomentarisala je Viki, dok je Ceca očitala lekciju devojci za koju smatra da može mnogo.

takmicarka pevala 3 puta nakon nastupa ziri

Ona je navikla da peva niske intonacije i napravila si sebi raspon glasa da ne možeš da makneš i imaš strah. Kod mene bi ti propevala, dva tona više na silu. Šta si se stisla, otišla si u muške intonacije– povisila je ton Ceca.

Saša Popović je uveo pravilo da dva mentora mogu da se zamene kandidata ukoliko se oboje slože, što je obradovalo sve mentore, a zatim se obratio Stankovićevoj.

takmicarka pevala 3 puta nakon nastupa ceca

Sanja ako prođeš odlučiće ti produkcija intonaciju – odlučio je direktor.

Na kraju Đorđe se obratio svojoj kandidatkinji.

Julija je neko za kim sam ja jako patio kada je ispala iz takmičenja i drago mi je da si tu – poručio je David.

BONUS VIDEO – Sanja Kužet umalo pala na sceni

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić