Login/Registracija

Takmičar NE ŽELI da ZAPROSI devojku, žiri u ŠOKU: „Nemoj da se igraš, ptica brzo odleti“

Da su „Zvezde Granda“ najpopularnije takmičenje u regionu govori i sve veći broj kandidata iz Hrvatske, jedan od njih je i Dinko Kaljiček (26) iz Zupanje koji je rešio da prvi put okuša sreću u nekom šouu.

Publici se predstavio pesmama „Nikome ni reč“ i Oprosti mojoj mladosti“, a svojom inetpretacijom je podigao ceo studio na noge.

Nastup je završio sa pet glasova, što je bilo sasvim dovoljno da takmičar može da odabere mentora, ali je ova priča otišla u potpuno drugom smeru.

Naime, nakon nastupa, Voja je u bekstejdžu prokomentarisao da Dinkova devojka čeka osam godina da se venčaju, a žiri je uložio sve napore da takmičar što pre zaprosi devojku.

-Dinko brate, pa da li treba 18. godina da budeš sa nekim da bi se oženio? – upitao je Saša Popović, a takmičar je na to odgovorio:

-Minimum 10. godina, da ja to sve lepo utvrdim. Čekajte bar da prođem ovaj krug.

Đorđe David nije mogao da se suzdrži pa je Dinku dao savet i objasnio mu je šta je on doživeo na ličnom primeru:

-Nemoj da se igraš sa nečim što ti je sto posto u ruci. Zamalo da ispadnem glup kao ti, ptica brzo odleti, pa ćeš lupiti glavom znaš kako.

Nakon što su se svi malo nasmejali, Dinko je odabrao Milija za mentora, a on ga je prihvatio, ali mu je postavio jedan uslov.

-Može, ali što pre da se oženiš. Mora da padne neka prosidba ovde – rekao je Mili, a kandidat je privatio ultimatum.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković