Login/Registracija

Takmičari pokazali da NEMA RIVALSTVA već samo ljubavi, a ovih 12 je prošlo dalje (FOTO)

Najlepšu sliku sa velike scene „Zvezda Granda“ poslale su dve takmičarke koje su svoj duel doživele više kao zajednički nastup, a ne rivalstvo i žiri je njihovo ponašanje nagradio ovacijama OVDE. I ostali kandidati potrudili su se da podrže jedne druge u duelima, dok su mentori nisu mogli da smire strasti i nekoliko puta su se posvađali. 

Jelena Karleuša naljutila se na Mariju Šerifović što nije glasala za njegog kanidata OVDE, a u jednom trenutku ove emisije trećeg kruga joj se Marija osvetila tako što joj je isključila bubicu. I Dragan Stojković je takođe žiriranje kolega ocenio kao nepravedno, a na koga se naljutio saznajte OVDE

Publika je uživala u 11 duela u kojima su mnogi takmičari pokazali svoj napredak u radu sa mentorima. Na kraju emisije usledio je i baraž nakon koga je odlučeno da u četrti krug prođu: Svetlana Đukić, Srefan Petrović Kosmajac, Mirza Šečić, Adam Lambunski, Ivana Bogićević, Marijana Jukić, Nevena Stojović, Katarina Jovanović, Ognen Zdravkovski, Valentino Perutina, Milica Atanacković i Vesna Pavlović. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić