Login/Registracija

Takmičari OKRIVILI kolegu za HAOS u studiju: „To se ne bi desilo da sam bio GO“ (VIDEO)

Ponovo je Žarko Madžić uspeo da iznenadi žiri i publiku, ali ove subote zato što se obukao. Čim smo ga ugledali „zatvorenog“ znali smo da nešto nije kako treba.


– Ja sam se razbolela dan uoči snimanja, nestala je struja u studio, povario se ekran, ako je još nešto oglo (smeh)- našalila se Ivana Dimkovski, što je Madžić i potvrdio.

– Ja sam zaboravio da pevam, nešto ne valja, sve kontra. Umesto da radi reflektor, da sam ja go, kad ono ne radi ništa!


Dok Žarko nije razmišljao o finalu, Ivana Dimkovski je otvoreno priznala da joj je spektakularna završnica takmičenja ono o čemu sanja.

– Prošle godine sam se takmičila i stigla do polufinala, a sada mi je cilj finale, tako da samim tim odgovornost je još veća. Očekujem što bolji plasman i dajem sve od sebe, pa videćemo- priznala je za Grand Online.


Takmičari tvrde da među njima vlada kolegijalnsot i da nema ni malo sujete, a najviše uživaju u privatnim proslavama gde kolege zapevaju jedni drugima.

– Ja volim kada mi ona dođe na svirku jer znam da mogu da joj uvalim mikrofon na pola sata i onda ja malo odmorim! Ali isto važi i obrnuto! Ma nema potrebe za sujetom- rekao je Madžić.

Iako im prija glas svakog člana žirija, ipak jedng su izdvojili, a o kome je reč saznajte u videu ispod:


Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović