Login/Registracija

Takmičar UMIRAO OD TREME, a onda je Voja uradio NEVEROVATNU STVAR (VIDEO)

Iako mnogi kandidati „Zvezda Granda“ samouvereno vladaju svojim glasom i scenom, nekima od njih teško pada javni nastup, pogotovo kad treba da pričaju u medijima. Jedan od njih je Novica Bulatović koji se takmiči od 2013 godine, a koji tremu još uvek nije uspeo da savlada. 

To je potvrdio i ove nedelje, gostujući u emisiji „Zvezda Granda Specijal“, pa je u pomoć pritrčao voditelj Voja Nedeljković i to na nesvakidašnji način.

Naime, tokom razgovora voditelji su pokušali da saznaju više informacija o momku koji se godinama takmiči, ali je on bio veoma kratak u odgovorima. Ipak, Sanja Kužet nije mogla da ne pohvali mali napredak od njegovog poslednjeg pojavljivanja do sad.  

– Novica je jedan od kandidata prošlogodišnje sezone koji je na početku imao problem sa tremom. Mi smo se svim silama trudili da ga oslobodimo – počela je da objašnjava voditeljka, a takmičar dobacio da i dan danas ima isti problem. 

Uprkos njegovom priznanju, Sanja je konstatovala da je na odličnom putu da je pobedi i da je za to najviše zaslužna njegova mentorka Viki Miljković, dok je Voja rešio da mu odmah razbije tremu. On mu je prišao u sred emisije i počeo da ga masira.  

– Dajte ljudi! Ajde bre čoveče, nemoj, oslobodi tu tremu, daj malo opusti se – govorio je Voja dok je masirao kandidata, što je sve u studiju nasmejalo do suza.

– Vi kandidati to morate sami sa sobom da prevaziđete. Ali moram da priznam da je poslednji put kad si bio kod mene i Voje u emisiji to već bilo lepše i lakše -konstatovala je Sanja.

A kako je izgledalo opuštanje u sred emisije pogledajte u videu. 

……

Foto: Z.K.Munja/Printscreen,
Autor: I. Ankić