Takmičar spremao bifteke Mariji Šerifović, a sad zarađuje vrtoglave cifre

TAKMICAR SPREMAO BIFTEKE MARIJI SERIFOVIC 1

Takmičenje „Zvezde Granda“ mnoge pevače lansiralo je u velike zvezde, ali im je donelo i veliku popularnost te ne čudi što je takmičar Boban Lazić spremao bifteke Mariji Šerifović, a sad zarađuje vrtoglave cifre.

Oni koji su pratili „Zvezde Granda“ znaju da se Boban već proslavio u najpopularnijem takmičenju, a večeras mu je hrabro, na crtu stao Dejan Vojnović (26).

Pitanje za Bobana Lazića. Ti sad ima 33 godine, a koliko si imao kada si došao na prvu audiciju?- zamimalo je Sašu na samom početku.

-Prva dva puta me niste pustili!- odgovorio mu je Lazić, zbog čega se Sale našalio:

-Ja da ti kažem, sa dvadeset i dve godine si se prvi put pojavio, tačno pre 11 godina! (smeh)

Kako je Boban Lazić večeras pevao saznajte u videu ispod:

Nakon malo šale usledilo je muzičko nadmetanje, a ovoga puta stručni žiri dao je prednost Bobanu Laziću koji brani boje tima Ane Bekute.

Učesniku broj jedan čestitam, ali je ovo apsolutna Bobanova dominacija, blistao je- oduševljena je bila Ceca.

Mili je imao reči hvale i za Dejana koji se prvi put predstavio, ali i niz saveta.

-Bukvalno te je Boban pojeo, ali ima materijala, voleo bih da prođeš dalje i da se izgradiš- poručio je Milić talentovanom Dejanu, a kako je Vojnović večeras pevao poslušajte u videu ispod:

Bobana i njegov izbor pesama pohvalila je i Marija Šerifović, koja se priklonila Milijevim rečima kada je u pitanju mladi Vojnović.

-Boban je nikad bolji, baš si bio šmeker. Dejanu je malo glas bio čudan- dodala je Viki i našalila se da će je Popović častiti što u ovoj emisiji i te kako poštuje čuveno pravilo od tridest sekundi.

takmicar spremao bifteke mariji serifovic

Ponos i sreću zbog Bobanovog napretka osetio je njegov bivši mentor Đorđe David koji je imao samo reči hvale.

Dejan uopšte nije bio loš, ali treba da veruje malo više u sebe i da bude tačniji. Bole ti si iz sve bolji lutko i mislim da je ovo njegova sezona, ali ajde da vidimo još- istakao je roker.

-Bio si bez greške i mene si iznenadio, vidi se ta borba i tvoja odluka da ideš što dalje i što više. To je vrlo važno. Što se Dejana tiče moram da mu kažem da mora da postoji takmičarski duh. Inače si bio jako divan kada si aplaudirao Bokiju dok je pevao, to mnogo govori o tvom karakteru- poručila je Bekuta.

takmicar spremao bifteke mariji serifovic 3

I taman kad je Saša mislio da je žiri sve rekao, Đorđe David je otkrio da je Boban Lazić izvrsta kuvar i majsot rza specijalitete, što je sve oduševilo, a posebno njegovu mentorku.

-Ne radim sada kao kuvar, ali sam do pre dve tri godine radio. Onda sam počeo dovoljno da zarađujem od muzike, zbog Granda i batalio sam kuhinju. Radio sam u poznatim restoranima i Mariji Šerifović sam baš spremao bifteke, to je volela da jede i često je dolazila- otkrio je Boban što je pevačica i potvrdila.

Nakon toga, Bekuta se našalila da će njihove probe u budućnosti biti kod nje kući uz obavezne Bobanove specijalitete.

-Nemoj molim te više da jedeš, Ana!- pobunio se Popović, a Ana mu je prišla i poljubila ga.

tamicar spremao bifteke mariji serifovic

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: J. Jović