Login/Registracija

Takmičar ponovo PODBACIO, žiri ne zna u čemu je problem: „Ili te ostavila devojka ili kečevi u školi“

Ove večeri na velikoj sceni glasove su ukrstili i Lučijano Šečić (17) iz Zagreba koji je bio u timu Marije Šerifović i Natalija Joksimović (17) iz Beograda koja je bila u timu Cece Ražnatović.

Lučijano se predstavio pesmama „Bella“ i „Kerta mange daje“, dok je Natalija otpevala „Kralj ponoći“ i „Popij me kao lek“, a rezultat na kraju ovog duela bio je 6:3 u korist Natalije, te je Ceca kao ponosna mentorka odmah pritrčala i čestitala svojoj takmičarki.

– Natalija toliko mi je drago da si otpevala ovu Cecinu pesmu, konačno jedna Milijeva pesma da se čuje ovde – rekao je Popović, ali ga je Mili ispravio i rekao da on nije radio ovu pesmu.

– Ja sam dala treći glas da Lučijano ovog časa ne bi išao kući, jer mislim da zaslužuje da ide u baraž. Lučijano nešto se sa tobom dešava, neću da ti stajem na muku, bio si sjajan u početku, ali šta se sada dešava to samo ti i tvoj mentor znate, mislim da je mentor u pitanju – rekla je Bekuta kroz šalu.

– Lučijano, preozbiljan repertoar za tvoje mlade godinice – zaključila je Viki.

– Kandidat broj jedan nije mi se dopalo, neubedljivo, nema snage, kao da jedva dišes, meni je to tako zvučalo. Kandidatkinja broj dva zdravo, meni inspirativno, dala si sve od sebe – objasnio je Đorđe.

– Ne znam Lučijano, ili te devojka ostavila ili kečevi u školi, nešto se dešava… Ali sam morao da ti dam glas zbog te originalnosti koju ti imaš, a koja je jedinstvena – rekao je Mili.

– Neću komentarisati kandidata broj jedan već su sve rekli, nije mi se to dopalo. Natalija, ti si preslatka devojčica i odlično si sve ovo odradila – kazala je Snežana.

– Mislim da smo je zasluženo vratili, odabrali smo 40 kandidata od prošle godine, bilo je kandidata koji su rekli da ne bi da se vraćaju, a kad je došlo 7 dana pre prve emisije onda su se njih 50 kandidata od prošle godine javili i rekli „ja bih ipak da se vratim“, gotovo, ko je odmah pristao on se već nalazi na ovoj sceni, ostali, videćemo do godine – objasnio je Popović.

– Lučijano, hajde da sačekamo baraž i da vidimo kako ćeš se pokazati u baražu, pa ćemo nakon toga da podvučemo crtu i da vidimo šta se dešava – zaključila je Marija.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić