Takmičar hteo večeras da odustane od „Zvezda Granda“, Saša Popović otkrio pozadinu: „Ja sam ga zamolio“

takmicar hteo da odustane od zvezda granda

Pravi narodnjački duel dogodio se ove subote u „Zvezdama Granda“ između Filipa Cakovića iz Čačka i Đorđa Jovanovića iz Niša. Ipak, niko nije znao šta se dešava iza scene sve dok Saša Popović nije u emisiji otkrio.

Inače, u ulozi izazivača našao se Filip, dok je Đorđe branio boje starog tima Aleksandra Milića Milija i krajni rezultat bacio je Sašu u rebus.

IMG 3985

Kako je ishod duela bio 4:3 u Filipovu korist, Saša je imao dilemu.

-Ako izjednačim na 4:4, onda Miliju dajem mogućnost da bira da li će jedinicu ili dvojku, ili da ostavim rezultat 4:3 i da Caković prođe direktno – pitao se Saša, a žiri dobacivao da prepusti odluku Miliju.

IMG 3965

-Ja ću da izjednačim, neka Mili kaže koga hoće-rekao je kreativni direktor „Granda“, a Mili rekao da u Filipu vidi potencijal, nešto novo i sveže i odabrao njega za svoj tim.

-Nisam sigurna iz kog razloga sam glasala. Nisam čula ništa novo ni od jednog kandidata- rekla je Marija Šerifović, a Ana Bekuta pohvalila Filipovu promenu, budući da je ranije pevao pop muziku.

-Filip je čak hteo da odustane večeras od takmičenja iz razloga što je mnogo bolestan. Verujte mi da je jedva pevao, ja sam ga zamolio. A da li ti misliš Ana, da Mili sa njim može nešto da uradi? – pitao je Popović, a Bekuta odgovorila potvrdno.

IMG 5030

-Filip mi se dopao i moj glas je dobio jer je nov, može mnogo toga i verujem da će Mili da uspe sa njim- rekla je Snežana Đurišić, dok je Dragan Stojković Bosanac iskritikovao Cakovića.

-Loša boja glasa, lep je momak ali sa njim se ništa ne može uraditi. Odaje finu pojavu, ali boja glasa onako. Drugi kandidat je meni lutka i još se ugojio – konstatovao je Boske.

BONUS VIDEO: Prija pustila suze na trećem koncertu u Areni

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić