Zvezda Granda skinula Teu Tairović i opčinila žiri: „Izgledaš vrhunski, sve imaš osim glasa“

ipiccy image 1 7

Ženski duel koji je ove subote prodrmao gledaoce ali i žiri „Zvezda Granda“ dogodio se između Lane Agić iz Leskovca i Nikoline Perković iz Klisa.

Ove dve mlade dame priredile su muzičko-scenski spektakl, ali je Lana za nijansu bila atraktivnija, budući da je skinula pokrete i kostim Tee Tairović čiju je pesmu i pevala.

IMG 3850

Lana se u duelu borila pesmama „Maskarada“ i „Daj, daj“, dok je Nikolina to učinila numerama „Dalmatinka“ i „Devojka sa sela“.

IMG 3800

Ipak, Lani ni trbušni ples, kao ni kostim nisu pomogli da prođe direktno u sledeći krug, jer je žiri glasao sa 5:2 u korist njene protivnice.

-Lana, nije trebalo da pevaš sporu pesmu, već dve brze. Evo za sve kandidate, mogu da se pevaju dve brze ili jedna spora, jedna brza, ali nikako dve spore – poručio je Saša Popović.

-Meni je Lana toliko atraktivna da nisam mogao da ne dam glas. Šezdeset posto imaš, e sad pevanje moraš da toniraš, da napadaš, glas da uvežbaš i ako to uradiš, nema kraja. Izgledaš vrhunski – rekao je Aleksandar Milić Mili, a njegovo mišljenje delila je i Ceca Ražnatović.

IMG 3871

-Sa mentorom možeš daleko da doguraš, samo da ti se pronađu dobre, adekvatne pesme. Vidim potencijal u njoj- dodala je Ceca.

Meni nije bilo dovoljno, dvojka mi je bila bolja – kratko je rekla Marija Šerifović, dok je Viki Miljković posavetovala Lanu da poradi na svemu i da će biti super.

Zaista mora na pevanju da poradi i da to uradi sa mentorom. Slatka je i može da bude dobar pevač – izjavila je Snežana Đurišić za Lanu, dok je Dragan Stojković Bosanac dodao da sve ima, ali joj fali pevanje a zatim se osvrnuo na Nikolinu.

-Bila je standardno dosadna, ali njanjava, dve spore pesme se ne mogu oprostiti– zaključio je Boske.

IMG 3820

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić