Login/Registracija

„Ti nisi svestan šta si uradio, tresem se“, Prija ne može da dođe k sebi zbog Filipa (VIDEO)

Nakon dva i više nego uspešna koncerta u beogradskoj Areni, Aleksandra Prijović otvorila je i treću spektakularnu noć u najvećoj srpskoj dvorani.

Lavina emocija i ove večeri prelomila se Arenom, a pevačica ni ovoga puta nije mogla da zadrži suze.

-Kada sam objavila prvi koncert, pa posle toga drugi, a nekim čudom i treći verujte…- pokušala je da izusti Prija, ali su je emocije i gromoglasan plauz publike savladale te je sa knedlom u grlu nastavila.

IMG 20230930 WA0071

-Ja nisam mogla da opišem ni sinoć ni preksinoć kako se oslećam, ali samo da nate da vas volim! Ne zna zašto večeras opet imam tremu (smeh) ali očigledno energija koju mi šaljete i ljubav koju mi pružate je jača od svega, a večeras posebno. Samo da znate da osećam to i treperim sve vreme, ruke mi se znoje. Hvala vam! A sada sledi pesma, posebna pesma u mojoj karijeri, pesma po kojoj se zove moj poslednji album i sećam se trenutka kada mi je Filip otpevao ovu pesmu, ja sam rekla „Ti nisi svestan šta si uradio“. Mislim da je to pesma koja će trajati i trajati- rekla je Aleksandra, a potom zapevala svoj hit „Devet života“.

IMG 20230930 WA0074

Iako je pokušala da savlada emocije, Pirija je pustila suze, a publika je u tom trenutku još jače i glasnije zapevala sa njom uglas.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

IMG 20230930 WA0070

BONUS VIDEO: Ovako je Prija otvorila treći koncert u Areni

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: J. Jović/A. Milinković