Zbog Tašketa Viki doživela DRAMU: „Bila sam zatvorena sa svih strana, brat me je dovezao za Beograd“

0de8871943a64a5b64e7a498ee0d949d9fa84789

Iako su skoro tri decenije u skladnom braku, sam početak veze Viki Miljković i Dragana Taškovića Tašketa nije bio idealan, a sve zbog njenih roditelji koji su branili njihovu ljubav, zbog čega je pevačica sa samo 18 godina pobegla od kuće.

Malo ko zna da su njena kuma Ceca Ražnatović i ona u isto vreme upoznale svoje bračne supružnike, a sad je Viki evocirala uspomene na veče kada je poznatom harmonikaša prvi put srela.

– Iste večeri smo počeli da se zabavljamo. Bilo je to davnog 18. marta 1994. godine. I te večeri se desila sudbonosna veza i za mene i za nju – rekla je Viki i dodala da nije mogla ni da nasluti da će baš Taške biti njen životni saputnik i najveći oslonac i ljubav.

– To niko od nas nije mogao da zna. Mi smo bile jako mlade. Sreli smo se na jednom koncertu u Banja Luci. Ceca je znala da ćemo spavati tamo, ja ne. Tada sam prvi put krenula bez oca i te noći je kliknulo sa Tašketom. Divno smo se družili i te noći se desio samo prvi poljubac – ispričala je pevačica.

Vremenom je ljubav sve više rasla, ali nije imala podršku porodice, zbog čega je odlučila da sluša isključivo svoje srce.

– Pobegla sam od kuće, otac je tek kasnije saznao, a brat me je dovezao u Beograd. Moji su bili protiv te veze, a ja sam već tada znala da je to prava ljubav– istakla je Viki u emisiji Blic televizije i dodala da se na taj korak možda ne bi odlučila da joj roditelji nisu branili.

VIKI MILJKOVIC OK FOTO MUNJA 28

 -Meni su oni branili svaki kontakt, svako viđanje. Čuli smo se tako što je mene uvek zvala neka obožavateljka, koja je ustvari bila Taške. On je dolazio u Niš, bio je više tamo nego u Beogradu. Kada je i to bilo provaljeno, bila sam zavorena sa svih strana i nisam imala kud sem da se spakujem i odem za Beograd. Ispostavilo se da sam u pravu što sam slušala svoje srce -ispričala je.

Vremenom su njeni roditelji shvatili da nisu mogli protiv ljubavi koja je bivala sve jača i čvršća, a iz koje se rodio i sin Andrej.

Nikada se nisam pokajala. Srećna sam što sam poslušala svoje srce. Mi smo skoro 29 godina u braku i glupo je da kažem da se nikada nismo svađali, ali naše svađe traju desetak minuta. Ne možemo jedno bez drugog, sat vremena ne može da prođe da se nismo čuli – reka je Viki.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. A.