Login/Registracija

Sve je spremno za dolazak princeze: Tamara i Emir NE KRIJU SREĆU

Nekadašnja zvezda „Granda“ Tamara Selimović broji sitno do porođaja, te budući roditelji sa nestrpljenjem iz dana u dan čekaju dolazak princeze koja će nositi ime Ariana.

Njen 15 godina stariji izabranik, pevač Emir Habibović obavio je poslednje pripreme pred dolazak naslednice, a snimcima iz kupovine pohvalila se Tamara na Instagramu.


Ona je objavila video na kojem pevač bira kolica za bebu, a na kraju je pokazala i da je izbor pao na crno-zlatna kolica i šarenu nosiljku u kojoj će naslednicu izvesti iz bolnice. 

– Sve po propisu – napisao je Emir, dok mu je Tamara poručila:

 -Volim te!

Da za mezimicu ide nabolje dokazuje i to što su za nju izabrali roze narukvicu sa njenim imenom.  

Podsetimo, ljubav između Tamare i Emira desila se već pri prvom susretu koji se dogodio zahvaljujući zajedničkim prijateljima. Pevač je svoju izabranicu zaprosio na Dan zaljubljenih, nakon čega se zaljubljeni par našao na meti kritika zbog velike razlike u godinama.

Pevač iza sebe već ima dva neuspešna braka, kao i troje dece, dok je Tamari ovo prvo dete. 

–  Ušla sam u deveti mesec i svaki dan očekujemo, inače mi je termin 14. juna Sve je u najboljem redu, hvala Bogu! Mnogo sam se promenila u faci, a inače se nisam puno ugojila, samo sam nekako otečena, ali ja ću to uskoro sigurno vratiti u normalu – istakla je nedavno pevačica za Grand Online.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić