Login/Registracija

SVAKA ČAST! Lidija Janković je prva finalistkinja (FOTO)

U ženskom duelu u polufinalu „Zvezda Granda“ predstavile su se Lejla Zahirović i Lidija Janković. Prva se predstavila pesmama „Poželi sreću drugima“ i „Okeani“, dok je Lidija oduševila članove žirija izvođenjem pesama „A tebe nema“ i „Maruška“. Posle maestralnog nastupa Lidija Jankvović je sa svih šest glasova slavila direktan prolazak u finale, dok je Lejla osvojila dva glasa. 

„Lidija ti si ubica bez predumišljaja. U finalu nije važno šta će da bude jer ti pevaš maestralno. Lejla ja ti prvi put nisam dala glas u ovoj sezoni jer nisi dobro pevala prvu pesmu U drugoj si bila odlična“, rekla je Marija. Bosanac je pohvalio Lejlin izgled. 

„Lidija sve si bolja i sve si lepša. Mudro biraš pesme i pevaš samo ono što ležiš i što osećaš. Lejla žao mi je što nisam glasala za tebe ali hajde da te čujemo još jednom u baražu“, rekla je Ana. 

„Lidija svaka reč je suvišna! Bravo! Lejla, ja sam glasao za tebe i uradio bih to ponovo jer ti zaslužuješ da budeš velika zvezda“, rekao je Lukas. 

„Ti izgledaš kao diva na sceni sa 19 godina. Nekad me podsećaš na Aleksandru Prijović. Ti imaš sve moje simpatije i ostala sam dosledna sebi pružila ti podršku tokom celog takmičenja. Za Lidiju treba da se uspostavi poseba nagrada jer je ona najbolja pevačica“, rekla je Jelena. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić