Login/Registracija

Ko je NAJVEĆI SELJAK u „Zvezdama Granda“? Žiri u okršaju, Bosanac zakucao komentarom (VIDEO)

Svaku subotu osim talentovanih takmičara „Zvezde Granda“ obeleže i rasprave žirija, ali i njihovi komentari koji često postanu viralni na društvenim mrežama.

Tako je bilo i ovog vikenda, kada je Viki Miljković samo jednim pitanjem pokrenula lavinu komentara među čuvenom osmorkom.

Svađa žirija u Zvezdama Granda – Ko je najveći seljak?

0A0A0849 1
Svađa žirija u Zvezdama Granda

-Ko je sada ovde najveći seljak?- rekla je Viki Miljković izrevoltirana pojedinim komentarima svojih kolega.

-Pa ja sam rođen u centru Novog Sada, a Marija je rođena na periferiji Kragujevca- odgovorio je odmah Saša Popović nakon čega je Mara odreagovala na direktorovu „provokaciju“.

-Centar Šumadije, momak! Centar! Nemoj da te podsećam šta je Kragujevac bio, znaš li ti istoriju?! Sam centar grada, Dečanska 7!- odbrusila je pevačica.

svadja zirija u zvezdama granda
Svađa žirija u Zvezdama Granda?

A ko će drugi da dolije ulje na vatru nego Dragan Stojković Bosanac, koji je samo jednom rečenicom rasplamsao strasti među kolegama.

-Najveći problem je što je i kod tebe i kod Mare to karakterna osobina, a ne stvar gde ste rođeni!- dobacio je Boske.

-Čekaj, ali Mara se kulitivizirala, to je velika stvar!- rekao je Saša, dok je Marija tvrdila da je on nepismen.

0A0A0917
Svađa žirija u Zvezdama Granda?

Naravno, svi oni koji prate „Zvezde Granda“ znaju da je sve ovo šala članova stručong žirija budući da su se i sami smejali dok su se čašćavali „prozivkama“.

– Oko 2000. godine Verica Šerifović prvi put u ovaj studio dovodi Mariju Šerifović, ona je tada imala petnaestak godina. Kaže Verica tada meni „Sale, dovela sam moju Maru“, a Marija mene iskulira i kao more marš u pi*ku materinu. Ja joj pružio ruku, a ona prošla pored moje ruke i ode tamo. Dobro nije me opsovala, ali zamalo. Seljančuro jedna kragujevačka! Ja volim sve kandidatkinje koje su iz Kragujevca jer su rođene u centru grada, a ti prva nisi iz Kragujevca, ti si iz nekog sela pored- rekao je Saša što je izazvalo lavinu smeha u studiju.

Naravno, Marija mu ni ovog puta nije ostala dužna te je uz osmeh dobacila:

-Odmah sam znala kako treba sa tobom! Ajde pali! U Kragujevcu su mojih omiljenih 37 kvvadrata i imaju posebno mesto u mom srcu!

0A0A0900 1
Svađa žirija u Zvezdama Granda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: J. Jović