Stefan Tomić i Miki Sekulovski stavili žiri na muke kao nikada do sad: „Jedino da se prepolovimo na pola i da glasamo“

ipiccy image 2 4

Ove subote u „Zvezdama Granda“ uzbuđenje je dostiglo vrhunac kada su Stefan Tomić i Miki Sekulovski stali na scenu i pružili publici nezaboravan duel.

Obojica su osvojili maksimalan broj glasova, a nakon akapela izvođenja, žiri je bio suočen sa još jednim nerešenim rezultatom, te su morali ponovo da pevaju.

Nakon napetog i neizvesnog glasanja, odluka je bila teška, međutim Miki je dobio blagu prednost, dok će se Stefan boriti u baražu.

Prva je glas dobila Ivana koja je odmah potvrdila koliko joj je bilo teško da donese odluku tokom glasanja.

-Mnogo je teško, stvarno ste obojica na svoj način predivni. Stefane, imaš prelep glas, a Miki ti si energetska bomba i to je ono što loži publiku i sve. Treba da se prepolovim na pola i da vam dam glas – istakla je Ivana.

IMG 0959

Mili smatra da su obojica bili sjajni, međutim ne krije da mu se akapela nije nimalo dopala ni kod jednog, ni kod drugog takmičara.

-Fantastična oba kandidata, a prva akapela grozni i jedan i drugi. Mnogo mi se više svideo Stefan u drugoj akapeli, ali Miki tvoju boju je jako teško pobediti, deluješ sigurnije. Mikiju je ovo drugi krug da razvaljuje u takmičenju, a u akapeli je nespreman, spremi za sledeći put – objasnio je Mili, na šta se Ceca ubacila:

-Mala digresija, vi ste videli da su momci umrli od skakanja i trebali su odmah da pevaju akapelu što je vrlo zahtevno, znate i sami. Miki je jedva došao do vazduha, dečko koji nema problem sa tim i dečko koji je školovan, ume da vlada glasom, samo je preumoran.

IMG 0829 2

Bosanac je obojici uputio reči hvale, međutim ističe da je u Stefanovom izvođenju više uživao.

-Krenuću od prvog kandidata, meni je bilo lepo, fino. Melem za uši, lepo publika uživa i ja sa njima, ne može biti lepše. Što se tiče drugog kandidata, jako je bilo. Ne znam kako ti možeš slušati tako jako, kad ja ne mogu, ali si odličan pevač i bravo momče – istakao je Boske.

Đorđe David ističe da je pogrešio zbog toga što je glas dao Stefanu, ali priznaje da su njih dvojica bili najzanimljiviji duel ove subote.

-Smatram da sam napravio grešku Stefane, jer sam dao šesti glas tebi. Akapele mi se nisu dopale i ja sam glasao na program. Miki Sekulovski, odlično, raznovrsno. Mislim da je ovo najinteresantniji par večeras, čestitam – objasnio je Đorđe.

0A0A0964 1

Viki Miljković priznaje koliko joj se dopalo izvođenje oba kandidata, ali da joj je Miki za nijansu bio bolji.

-Dva fantastična kandidata, kao i do sada. Toliko ste toga pokazali u prethodnim krugovima, tako da ovo jeste neki revijalni deo, ali tu gledamo detalje. Kandidat broj dva mi je bio dominantniji, zbog moći koji ima u vokalu koji je dokazao u takmičenju. Što ne znači Stefane da nisam zadovoljna tobom, svaka čast – rekla je ona, a Sneža je nastavila:

-Dva divna momka, pevača. Podjednako dobri, ali baražnom delu sam se odlučila za kandidata broj dva zbog izbora pesme.

Ana Bekuta kratko i jasno je istakla svoje mišljenje o Stefanovom nastupu, a zatim mu pružila podršku za baraž.

Stefane, ja sam zadovoljna, borba u baražu – rekla je Bekuta.

IMG 0929 1

Ceca vidno oduševljena komentariše oba takmičara, ali i ističe koliko je ponosna na Mikija.

-Dva sjajna kandidata koja su definitivno podigla studio na noge, čestitam obojici. Akapela, ja sam se potrudila da vas opravdam, jer ste stvarno bili preumorni. Miki, ponosna sam, ti ostavljaš dušu na sceni i mislim da je apsolutno zasluženo. Stefane, srećno u baražu – zaključila je Ceca.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković