Login/Registracija

EKSKLUZIVNO: Kosmajac na sedmom nebu, zaprosio devojku i priznao „Zbog nje sam se ugojio deset kilograma“ (VIDEO)

ipiccy image 2023 05 19T092124.078

Mladi pevač Stefan Petrović Kosmajac koji je stekao popularnost u „Zvezdama Granda“ napravio je veliku transformaciju u svom fizičkom izgledu, a nakon ljubavnog brodoloma sa starijom koleginicom opet je zaljubljen i srećan.

STEFAN KOSMAJAC 1

Stefan je u razgovoru za naš portal ekskluzivno otkrio da je zaprosio devojku nakon kraćeg perioda zabavljanja.

U pesmi sam otpevao neću da se ženim, ali to je tog trenutka bilo pogodno. Nisma planirao ni da imam devojku, a kamol i da se ženim. U međuvremenu sam upoznao devojku koja mi odgovara po svemu i koja je mlada isto koliko i ja. Odgovaramo jedno drugom, ozbiljno je, a videćemo šta će biti – objasnio je za Grand, pa nastavio:

Mene znate po neozbiljnim situacijama, a ja sam ipak počeo ozbiljno da se bavim svojim životom i ljudima oko sebe.

kosmajac

Kosmajac je otkrio da se sada opet ugojio čak deset kilograma, a za to je kako tvrdi zaslužna upravo njegova verenica.

Ugojio sam se deset kilograma, priuštim sebi da jedem dosta toga lepog, sve ono za čime sam patio. Najteže mi je bilo da se odreknem slatkiša, dosta toga mi sada pravi verenica, a sve je to dovelo do deset kilograma više. Imao sam veoma strog režim ishrane, ljudi kažu da to nije bilo normalno, ipak ponekad sebi dozvolim i opuštanje – rekao je Kosmajac.

kosmajac stef

Podsetimo, Stefan je već jednom bio veren sa osamnaest godina starijom koleginicom Dušicom Ikonić, a nakon turbulentnog odnosa i burnog raskida odlučio je da promeni život iz korena.

Pevač je batalio sve poroke i smršao čak četrdeset osam kilograma, a sve donedavno isticao je da ne planira ozbiljnu vezu niti da se ženi u skorije vreme.

Verne obožavaoce obradovao je i prvim singlom sa autobiografskim elementima pod nazivom „Neću da se ženim“, ali od kada je upoznao onu pravu stvari su se preko noći promenile, pa sada uživa u ljubavi i priznaje da se oseća kao na sedmom nebu.

Ceo intervju možete poslušati u videu ispod:

BONUS VIDEO:

Foto: Youtube/Printscreen,
Autor: I.Grk