Login/Registracija

Slavlje u domu Nemanje Đurđevića: Popularna pevačica ga jednim potezom dirnula u srce

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Nemanja Đurđević danas proslavlja svoj dvadeset i deveti rođendan, a tim povodom njegovi najbliži priredili su mu iznenađenje.

Supruga Anđela i ćerkica Magdalena priredile su mu rođendansku tortu, a naslednica je u tatinom zagrljaju sa njim duvala svećice.

S obzirom da je Nemanja jedan od omiljenih kolega ne čudi što su na društvenim mrežama usledile brojne čestitke pevača među kojima su se našli Slobodan Đurković, Aleksandra Tadić i Aleksandra Bursać koja veoma često nastupa sa Đurđevićem.

-Prijatelju, brate i podrško moja srećan, zdrav i i voljen mi bio! Sve najlepše zaslužuješ predivno stvorenje moje- poručila je Bursaćeva i svojom porukom oduševila Nemanju.

I ekipa Grandove redakcije čestita Nemanji rođendan i osim sreće i zdravlja želi mu mnogo hitova, ali i da ostane veliki car kao što je i do sada bio.

Podsetimo, Nemanja Đurđević nedavno je objavio da će se uskoro po drugi put ostvariti u ulozi roditelja i da sa nestrpljenjem čeka dolazak naslednika.

BONUS VIDEO

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović