Login/Registracija

SLAVI SE LJUBAV Zvezda Granda presrećna: „Najbolje tek dolazi!“

277270789 171292835240910 4112835050993728781 n

Bivša učesnica „Zvezda Granda“ Aleksandra Dabić uživa u dugogodišnjoj ljubavi sa izabranikom Jovanom sa kojim je na ludi kamen stala 2015. godine. Iako joj deluje da su godine prošle za tren oka, pevačica je sigurna da je najlepši period tek pred njima.

Za mladi bračni par danas je poseban dan budući da je prošlo tačno osam godina od kada su izgovorili sudbonosno „da“ te se pratiocima na društvenim mrežama pohvalila fotkom sa venčanja, a suprugu uputila emotivnu poruku.

-Danas je osma godišnjica braka sa mojim suprugom Jovanom iako smo četrnaest godina već zajedno, a najbolje tek dolazi!- poručila je Aleksandra uz numeru Lepe Brene „Ja nemam drugi dom“.

jbjnfj 1

Sudeći po svemu, Aleksandri dobro ide i u ljubavi u poslu. Iako je u četvrtfinalu ispala iz takmičenja, talentovana pevačica nastavila je da se trudi i ulaže, a ubrzo nakon „Zvezda Granda“ objavila numeru „Istanbul“ koja je naišla na fantastične reakcije.

-Čekala sam taj momenat da mogu da je priuštim sebi i ne samo to, ja imam nešto što sam sama napisala,a to je jedan predivan duet i to ako bi se desilo to bi bilo ispunjenje mog devojačkog sna- izjavila je za Grand.

BONUS VIDEO

Autor: J. Jović