Login/Registracija

Obožavali ste ga u „Zvezdama Granda“, a sada je otkrio detalje svoje borbe iza scene: „Probao sam čak i to“

79785ec2fb43f387f6bef660340c6aaf7ace3321 768x512 1

Kada je prvi put stao na scenu „Zvezda Granda“ Semir Jahić je kao od šale prikupio simpatije milionskog auditorijuma, a mnogi su mu predviđali blistavu karijeru.

Iako je od borbe na Grandovoj sceni prošlo skoro deset godina, Semir se seća svakog momenta koji je proživljavao tokom takmičenja.

5eb8bcaba47c0f6520cd06e708c50ce686e6f040

U samom finalu je briljirao osvojivši visoko drugo mesto, ali malo ko zna da se pred svaki izlazak na scenu borio sa tremom.

-Generalno sam uvek imao tremu i ne mogu da kažem da nisam probao te stvari, da popijem i zapalim cigaru da bih se oslobio treme, ali mislim da je to sve psihički. Mislio sam ako popijem jednu da ću se opustiti, ali to je okej- ispičao je Semir.

Kažu da na estradi poroci nisu strana stvar, međutim Jahić tvrdi da nikada nije imao problema, kao i da je uspešno odolevao svim izazovima koje javni svet sa sobom nosi.

-Moram da priznam da sam u jednom periodu bio aktivan pušač, međutim prestao sam jer mi je smetalo disanju i dok pevam. Batalio sam skroz, a danas ponekad zapalim. Nemam poroke, što se toga tiče stvarno nemam problema- rekao je nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“.

69face1a54e55ffa464335dd4b34a37e410a675e

Podsetimo, ljubavni život Semira Jahića prethodnih nekoliko godina privlačio je veliku pažnju, a pevač je nedavno za Grand ogolio dušu o razvodu.

-Prošlo je nekoliko godina od toga. Sada sam u ozbiljnoj vezi i naravno, može da se desi u skorije vreme da opet potpišem papir – priznao je Jahić i za Grand otkrio zbog čega se najviše kaje kada je ljubavni život u pitanju i da li sebi nešto zamera iz prošlosti:

Nekada sam zamerao sebi mnoge stvari posle tih dužih veza, ali život je takav kakv jeste. Pun je uspona i padova, to je normalno. Neka sve ide svojim tokom. Nekada sam bio ljubomoran, sada više ne. Mislim da sam sazreo.

BONUS VIDEO

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović