Šejla Zonić osvojila automobil od Granda, a pitanje njenog kolege o nagradi nasmejalo je sve

SEJLA ZONIC ZGS SNIMANJE 12062024 FOTO MUNJA 23 ok

Šejla Zonić postala je glavna tema medija nakon što je pobedila u Zvezdama Granda“, a sada je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ podelila svoje emocije i utiske o osvajanju titule.

Pobednica je istakla da su se posle nedelju dana utisci slegli, ali da pomisao na finalnu noć i dalje budi emocije kod nje.

-Bila sam u šoku, svi smo u finalu bili u šoku i gledali smo pored treme da se što više smejemo i opustimo, nisam ni ja izuzetak – rekla je Šejla.

SEJLA ZONIC ZGS SNIMANJE 12062024 FOTO MUNJA 36 ok

Pobednica je sa oduševljenjem podelila svoje utiske o novom automobilu koji je dobila od Granda.

-Kad sam preuzela auto, napravila sam jedan krug – rekla je Šejla, a zatim se finalista Dino Suljić nadovezao sa željom da sazna da li Škoda Kamiq ima dobru opremu.

DINO SULJIC ZGS SNIMANJE 12062024 FOTO MUNJA 4 ok

-Evo upozorenja (smeh), sad ćeš ćuti. Mene zanima da li Škoda ima zimske gume? Jesi li dobila sa autom? – pitao je Dino kroz smeh, a Šejla je zatim odgovorila:

-Ima, ful je oprema.

-E, to mi je drago čuti- dodao je Dino.

SEJLA ZONIC I FINALISTI ZGS SNIMANJE 12062024 FOTO MUNJA 7 ok

Podsetimo, Šejla se oglasila i otkrila detalje njenog prvenca kojim će početi solo karijeru posle osvojene titule u najgledanijem takmičenju na Balkanu.

-Najveći izazov i fokus posle pobede jeste definitivno pronalaženje odgovarajuće prve pesme koja će obeležiti početak moje solo karijere. Ulažem veliki trud i nadu i celim svojim bićem verujem da ću vas uskoro iznenaditi jednom predivnom melodijom i pričom od koje će biti satkana moja prva pesma – poručila je pobednica „Zvezda Granda“ Šejla Zonić.

0A0A0241 ok 1

BONUS VIDEO: Šejla Zonić – Dodela automobila

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K.Marković