Ovde živi jedini Beograđanin iz „Zvezda Granda“: Vila na dva sprata, dvorište kao iz španskih serija (VIDEO)

Jedini finalista „Zvezda Granda“ iz Beograda, Petar Krekić otvorio je vrata svog doma i ugostio ekipu Granda.

Krekić je pokazao svoju oazu mira, dvospratnu kuću u srpskoj prestonici u kojoj živi sa porodicom.

FILP4361

Našu novinarsku ekipu pevač je dočekao sa osmehom na licu i pokazao baštu koja nalikuje onim iz španskih serija.

U njegovoj vili u Beogradu cveće ima posebnu pažnju kako ukućana, tako i samog pevača.

-Ja sam ovo pre pet godina posadio u raznim bojama da bude ovako lepo na ulazu. Održavam cveće i zalivam, kao što vidite, lepo je procvetalo i super je da se vidi čim se uđe -rekao je Petar na samom početku.

Untitled 48

Pevač je ekipu sproveo kroz kuhinju u kojoj retko boravi, mada se pohvalio da zna da skuva kafu.

-Uglavnom prvu jutarnju kafu spremaju mama i tata, ali kad nisu tu, moram ja – istakao je Krekić kroz osmeh.

Untitled 50

U dnevnoj sobi dominiraju nežni tonovi i retro nameštaj, a police krase porodične fotografije Petra i njegove mlađe sestre koja mu je i najveća podrška.

Untitled 51
Untitled 52

Petar je ekipu poveo i u svoju momačku sobu, a nakon toga je uzeo svoju harmoniku u ruke i počeo da svira i peva, što radi i u slobodno vreme.

Untitled 53

U Petrovoj sobi smo primetili impresivnu kolekciju instrumenata koja je dominira, a on nam je otkrio sa koliko godina je prvi put uzeo harmoniku u ruke.

-Prvo sam počeo da sviram harmoniku sa tri godine, a ovo je sve došlo naknadno. Naravno, nisam znao baš da sviram sa tri godine, ali su roditelji prepoznali da ja hoću da se bavim time, jer su i oni ceo život u muzici. Sa sedam godina sam upisao muzičku školu i išao paralelno sa osnovnom. Tata je i dalje u folkloru, mama je igrala i pevala, kao i sestra – objasnio je u razgovoru za Grand.

petar krekic beograd
Untitled 54
Untitled 55

Petar nam je pokazao i nekoliko slika iz svog detinjstva koje su krasile zidove njegove sobe.

ipiccy image 61 768x525 1

U trpezariji smo zatekli pravi raj za oči, prostor prepun prelepih orhideja i dekorativnih detalja. Cvetni aranžmani dominirali su stolom, a svaki ugao sobe bio je pažljivo uređen, stvarajući atmosferu topline i elegancije.

34 1

Na polici u Petrovom domu stajale su brojne uspomene, od kojih su neke posebno istaknute. Između fotografija i suvenira, zapaženi su bili opanci njegove babe i dede, koji su godinama ozbiljno bili posvećeni folkloru.

-Baba i deda su se takođe ozbiljno bavili folklorom, njima je to bio posao, dobijali su platu za to. Igrali su u kolu, to je najpoznatiji ansanbl u Srbiji. Tata je nasledio od njih, mi od njega i tako u krug. Valjda će i moja deca krenuti mojim stopama, ili igranjem ili pevanjem, meni bi bilo drago – ispričao je finalista „Zvezda Granda“.

Untitled 56
FILP4380

BONUS VIDEO: Petar Krekić „Ispravio sam sve što su pričali“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand / F. Pavlović / Z.K Munja,
Autor: K. Marković