Marija Šerifović snimila vlog nakon nekoliko meseci pauze, pa otkrila: „Ovo mi je spasilo život“ (VIDEO)

marija serifovic ovo mi je spasilo zivot

Pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Marija Šerifović vratila se vlogovanju nakon nekoliko meseci pauze, a novim videom je usijala sve društvene mreže.

Ona je ovog puta rešila da pokaže svima kako se provela u Zagrebu gde je otišla kako bi najavila solistički koncert za 8. mart sledeće godine.

marija serifovic ovo mi je spasilo zivot 1

Marija Šerifović objavila vlog posle nekoliko meseci pauze

Marija se nakon puta smestila u hotel, a onda se zahvalila osoblju hotela na prijatnoj dobrodošlici i priznala da je prošli put jedan njihov gest spasio život.

-Obzirom da se očigledno sećate, hvala za ove čololade, ovo mi je prošli put spasilo život. Marija ide da se kupa, večerala sam, moram hitno da spavam, sutra me čeka dug, predug dan – rekla je Marija u vlogu.

marija serifovic ovo mi je spasilo zivot 3

Nakon toga je zabeležila svaki momenat i sve poslovne obaveze koje je imala na putu i priznala da se neizmerno raduje zbog toga što će se na proleće družiti sa tamšnjom publikom.

U videu pogledajte novi vlog Marije Šerifović nakon nekoliko meseci pauze

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Članice žirija Zvezda Granda izdominirale stajlingom na snimanju

PROČITAJTE I:

Foto: youtube/marijaserifovic,
Autor: A.Milinković