„Zvezde Granda“ dospele u svetske medije: Željko Trbojević ponosni ambasdor emisije u Engleskoj, otkrio zbog čega je odabrao Milija za mentora

ZIRI ZG SNIMANJE 25012023 FOTO MUNJA 45 ok

Najgledaniji muzički šou u regionu „Zvezde Granda“, okuplja talente sa naših prostora koji žele da ostvare svoje snove i postanu velika imena na našoj estradi, a o popularnosti ovog takmičenja i van granica Balkana svedoči članak koji je danas ovanuo na jednom svetskom portalu.

Naime, u ovoj sezoni takmiči se Željko Trbojević koji je odrastao i živi u Engleskoj i za čije se pojavljivanje u „Zvezdama Granda“ pročulo u državi u kojoj živi sa porodicom, a „Northamptonshire Telegraph“ uradio je ekskluzivan intervju sa Milijevim pulenom.

ZELJKO TRBOJEVIC 33 GOD. ENGLESKA 4

Rođen u Hrvatskoj, sa samo deset godina, Željko se sa porodicom preselio u Englesku gde je odrastao i nakon završenog koledža pokrenuo sopstveni biznis u branši auto servisa.

Oduvek je gajio ljubav prema muzici, a prelomni trenutak bio je kada mu je preminuo otac koji ga je uvek ohrabrivao da učini neki veći korak ka ostavrenju svog sna kada se prijavio za „Zvezde Granda“.

Kako je ispričao za pomenut medij, on je poslao nekoliko svojih videa na onlajn audiciju, međutim mejl u kome je bio odgovor nije bio u primarnoj elektronskoj pošti zbog čega je umalo propustio audiciju, ali sudbina mu se osmehnula i produkcija je uspela da stupi u kontakt sa pevačem.

zeljko trbojevic

Kada se pojavio u prvom krugu, Željko je dobio sedam od maksimalnih osam glasova i mogućnost da bira mentora, kada se odlučio za Aleksandra Milića Milija.

Dobio sam sedam od osam glasova što je bilo šokantno, jer su to sve pevači čije sam ja nastupe posećivao u Londonu, Nemačkoj i Srbiji. Odabrao sam Milija zbog vrste muzike koju ja izvodim i kojom se i on bavi. Odrasato sam ovde i bio sam pod jakim uticajem grupa poput Nirvane, ali nije mi dozvoljeno da pevam na engleskom zato što su mi roditelji iz Srbije– objasnio je Trbojević.

ALEKSANDAR MILIC MILI ZG SNIMANJE 28032023 FOTO MUNJA 14 ok

U prethodnom krugu, Željko je oduševio žiri i osvojio je maksimaln broj glasova, kada su ga svi pohvalili da je napokon pokazao sebe u pravom svetlu, što je pevaču dalo vetar u leđa da se još jače bori i pokuša da osvoji titulu nove „Zvezde Granda“.

Voleo bih da pobedim i da budem „otkriven“. U prošlom krugu sam pokazao svoje pravo lice. Jedan od sudija je rekao kako je teško pronaći identitet, ali da je već imam svoj. Nikada nisam ni pokušavao da budem neko drugi– iskren je pevač koji će sledeće nedelje pevati, kao predgrupa, na jednom događaju u Engleskog gde će se sakupljati sredstva za pomoć srpskoj crkvi u Korbiju.

Imam veliku podršku naših ljudi iz Korbija. Otpevaću nekoliko pesama kako bih pomogao da se skupi novac. Uvek sam voljan da pomognem– zaključio je Željko.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić