Saša Popović oterao Cecu iz Zvezda Granda, pevačica besna: „Nikakav problem, doviđenja“ (VIDEO)

Neki bi rekli da je ovo nemoguće, ali da, istina je da je Saša Popović oterao Cecu iz Zvezda Granda, u prilog čemu govori i promo nove epizode koja pokazuje šta se krije iza navodnog sukoba između njih.

Sve je krenulo od rasprave žirija oko tajminga za komentarisanje kandidata, a prva se pobunila Viki Miljković.

-Meni uopšte nije dovoljno 30 sekundi, odmah da ti kažem. Taman počnem da pričam ti pristisneš taster – rekla je Viki, a Popović je pitao šta želi tačno da kaže.

sasa popovic oterao cecu iz zvezda granda

Marija Šerifović imala je savet da sve sažme u 30 sekundi, dok je Ana Bekuta dodala da napravi koncept, ali je Viki odbijala.

-Ne mogu da ga sažmem – odbrusila je, nakon čega je dobila zadatak da čita najavu za sponzore, dok joj je Popović merio vreme.

Nesvakidašnja situacija dogodila se između Popovića i Cece, a sve zbog kandidata za kog je Ražnatovićeva imala par kritika, među kojima je bio i njegov stajling, tačnije premali sako.

sasa popovic oterao cecu iz zvezda granda video

-Dobro, Svetlana. Možeš da ustaneš i da mu povučeš taj sako- odbrusio joj Popović, ne sluteći da će ona to zaista i da uradi.

-Mislio si da neću?!– rekla je Ceca i krenula put scene da popravi kandidatu sako.

sasa popovic oterao cecu iz zvezda granda 2

Njihovo peckanje, iako je mu je miljenica, eskaliralo je kada joj je Saša uputio dobronamerni savet da se ne nervira oko kandidata i glasanja.

-Idi kući! Kako ti se zove onaj slatki? –našalio se Popović, ali je pevačica jedva dočekala i burno odreagovala.

Doviđenja, nikakav problem, odoh ja – rekla je, pokupila svoje stvari i napustila studio.

sasa popovic oterao cecu iz zvezda granda 3

Iako je Saša molio da se vrati, Ceca se nije obazirala. A da li je zaista napustila ovonedeljnu emisiiju saznaćete u subotu, 21. oktobra u novoj epizodi „Zvezda Granda“ na televiziji Pink.

Saša Popović oterao Cecu iz Zvezda Granda

Kako je izgledala neočekivana situacija između Popovića i Cece, kao i promo emisije koja vas očekuje u subotu, pogledajte u videu na početku teksta.

sasa popopovic oterao cecu iz zvezda granda

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Ceca napustila studio „Zvezda Granda“. Prošle sezone to je učinila zbog nepravednog glasanja žirija posle nastupa njenog kandidata Semira Džankovića.

-Ma nule Bekuta, nule je trebalo da date! Povucite sve glasove što se mene tiče, sramota. Neću da slušam ovo bre, neću da se vratim, doviđenja, prijatno, sramota – rekla je tada Ceca i otišla sa scene, a nakon nekoliko minuta se vratila i osula paljbu po Draganu Stojkoviću Bosancu.

ceca napustila studio

-Ćuti bre Bosanac! Nemoj da mi skačeš po nervima! Idi ti i nemoj da se vraćaš, biće nam lepše bez tebe. Smarači jedni, samo svoje hvalite, sram da vas bude. Semire, odličan si bio. Oštećen si glasanjem, pripadaš „Zvezdama Granda“. Mnogo mi je žao što nisi prošao. Bio si dobar i mislim da su morale glat da budu dve šetice ovde – zaključila je Ceca besno.

Inače, Saša često ističe da mu je Ceca miljenica i da je rejting „Zvezda Granda“ sa njom pun pogodak, a svojevremeno je otkrio da je zbog njene pesme „Dragane moj“ ostao bez ičega.

 –Ova pesma koju je Ceca sada otpevala se nalazi na albumu koji je izdao Grand i koji sam platio da sam ostao bez gaća- izjavio je Popović, a članovi žirija tada su mu dobacili da je sigurno i zaradio veliku svotu novca.

– Zaradio sam za čarape, mislim za levu čarapu– u svom stilu je odgovorio, što je navelo Cecu da odmah interveniše i pozove bivšeg saradnika u pomoć.

SASA POPOVIC ZG SNIMANJE 13092023 FOTO MUNJA 3 ok 1

– Nije tačno, to je najprodavaniji ikada album u Grandu, Mili potvrdi– rekla je Ražnatovićka, dok se Popović smejao i pitao od kada su oni u kolaciji.

 Pa kada sam ja prodao to i još si se lupao nogom u du*e što si imao šansu da sediš sa nama– dodao je Mili.

ceca mili ljubomoran

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: I. Ankić