„Ovo je za diskvalifikaciju“: Enis Todić napravio kobnu grešku u „Zvezdama Granda“

Stefan Tomić i Enis Todić duel Zvezde Granda
Stefan Tomić i Enis Todić duel Zvezde Granda

Stefan Tomić i Enis Todić dokazali su da im je mesto na velikoj sceni „Zvezda Granda“, ali uprkos sjajnim nastupima, žiri je primetio da je Enis napravio grešku koja ga je mogla koštati diskvalifikacije.

Enis je nakon duela odneo ubedljivu pobedu i sa šest glasova prošao je direktno u naredni krug takmičenja, dok će Stefan ponovo pevati u baražu.

Stefan Tomić i Enis Todić duel Zvezde Granda

Viki Miljković je u svom izlaganju pohvalila nastupe oba takmičara i istakla da su zasluženo dobili njen glas.

-Odlični ste bili obojica, kada bi me pitali kome bih dala prednost, ne bih znala. Enise, probudio si se, bio si fanstastičan u prošlom krugu, ali i sada – rekla je Viki, dok je Đole dodao:

-Enise, apsolutno na nivou prošlog kruga, pogotovo prva pesma, vrlo emotivno. Poenta i jeste da napraviš tišinu i da se čuje u šapatu šta pevaš, to retko ko može da izvede u ovom takmičenju.

Enis Todić napravio kobnu grešku u „Zvezdama Granda“

Marija je kratko rekla da je ipak Enis bio dobar, dok je Stefanu dala nekoliko saveta.

-Enise, bio si dobar, posebno mi se dopala prva pesma. Eto ga moj glas. Stefane, kada je intonacija u pitanju, ovo je jedno od tvojih lošijih nastupa – rekla je Marija, dok je Snežana sa tugom rekla da uprkos svemu nije mogla da glasa za Stefana.

-Ja sam uvek za Kraljevo glasala, međutim, ovog puta nisam mogla. Stefane, bilo je mnogo intonativnih grešaka.

Stefan Tomić i Enis Todić duel Zvezde Granda
Stefan Tomić i Enis Todić duel Zvezde Granda

Bosanac je jedini primetio da je Enis napravio kobnu grešku, a onda je održao lekciju Saši Popoviću pred milionima gledalaca.

-Glasao sam za obojicu baš zato što si Stefane bio dobar, ali nisi bio sjajan. Što se Enisa tiče, Popoviću sada se vidi koliko nisi realan, nedopustivo je da on peva dve spore pesme, to se diskvalifikuje i odmah u baraž tera. A tebe baš briga kada su Ceca i Mara u pitanju – rekao je Bosanac, dok je Popović dodao da se to neće ponoviti.

Stefan Tomić i Enis Todić duel Zvezde Granda

Kao mentorka Ceca je bila ponosna na svog miljenika Enisa Todića.

-Enis je bio na visini zadatka, hvala kolegama, a ti si Stefane, napravio odličnu atmosferu – rekla je Ceca, dok je Keba opleo po žiirju.

-Zbog malih nestabilnosti u pesmi Gorana Karana vi ste ga iskasapili, ali nema veze. Znam da Stefan peva jako dobro Čoline pesme– istakao je Keba kao Stefanov mentor i poručio mu da se drži u baražu.

IMG 4439 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković