Login/Registracija

Gde je i šta radi Alina Juhart nakon što je napustila „Zvezde Granda“ (FOTO)

Učesnica „Zvezda Granda“, koja je nedavno nažalost završila takmičenje u popularnom muzičkom šou programu Alina Juhart od prvog pojavljivanja postala je prava medijska senzacija nakon što je priznala da je transrodna.

Svojom pojavom, iskrenošću i nastupima oduševljavala je ceo region, a nakon takmičenja odlučila je da se odmori i opusti, pa je oazu mira potražilana na obali mora.

Na Instagram profilu Alina se pohvalila kako trenutno uživa u čarima crnogorskog primorja iako je sezona tek počela, te pokazala atribute i preplanuo ten. Juhartova uživa u Herceg Novom u društvu prijateljice, a o svim aktuelnostima iz privatnog života redovno obaveštava svoje pratioce na popularnoj društvenoj mreži.

Podsetimo, iako je na sceni uputila jake reči žiriju i gledaocima, za Grand Alina je otkrila da li ju je ispadanje iz takmičenja slomilo.

Iskreno, ja sam prezahvalna na svakom trenutku koji sam provela na sceni, čast mi je što sam bila ovde. „Zvezde Granda’ su bile najzanimljivije i najbolje iskustvo u mom životu, zato mogu samo da se zahvalim svima– istakla je Alina.

iako je pred početak petog kruga bila uverena da će dobiti maksimalan broj glasova. To se međutim promenilo već pred sam izlazak na scenu.

Na probi sam čula da moje kolege pevaju perfektno, ponosna sam na njih sve, želim im sreću, ali nekako sam osetila da je vreme da se završi ova priča i tako se i desilo. Nema razočarenja, tu je samo prostor za rast, ne ide Alina nigde, bez brige– rekla je takmičarka za Grand, dodavši da je svoju misiju ispunila.

Foto: Instagram/Printscreen/Z.K.Munja,
Autor: I.G.